Ea este singura supraviețuitoare a tragediei din Sălaj! Prietenele ei au murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren

Autor: Angie Voicu
Publicat: 18/05/2018 | 09:38

Patru fete au murit joi seară (17 mai) în apropiere de orașul Jibou, județul Sălaj, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren. Șoferița, Sanda Ungur, este singura supraviețuitoare a tragediei. Victimele aveau vârste cuprinse între 20 și 22 de ani. Fetele erau studente în Cluj și înainte de accident participaseră la festivitatea de absolvire.

Sanda Ungur este singura care a supraviețuit accidentului. Ea se afla la volanul mașinii și, potrivit unor surse din anchetă, nu a auzit trenul venind și a fost lovită în plin. În urma impactului extrem de puternic, trei dintre fete au fost proiectate din mașină, decedând pe loc. (NU RATA Detaliul cutremurător în cazul fetelor spulberate de tren! Tinerele ar fi schimbat traseul inițial)

Alte două, printre care șoferița, au rămas încarcerat. Pompierii au intervenit la descarcerare, dar pasagera a fost declarată moartă la fața locului. Singura supraviețuitoare a fost transportată în stare gravă la spital. Sanda Ungur este din Răzoare, Maramureș și este studentă la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare.   (CITEȘTE ȘI Ele sunt cele patru fete care au murit în accidentul de la Sălaj)

e pare că fetele ar fi trebuit să meargă spre casa pe Drumul Naţional 1C, Dej-Baia Mare. Însă ar fi ales alt traseu pentru a evita craterul apărut pe șosea în Pasul Mesteacăn, la limita dintre judeţele Sălaj şi Maramureş. În acea zonă, , asfaltul s-a surpat şi a fost înghiţit de un crater uriaş, iar maşinile nu mai pot circula decât pe o singură banda.

Citește și...