Detaliu cutremurător în cazul fetelor spulberate de tren în Sălaj! Tinerele ar fi schimbat traseul inițial pentru a evita un crater apărut în drum

Autor: Angie Voicu
Publicat: 18/05/2018 | 08:30

Tragedie fără margini, joi seară (17 mai), în Sălaj. Patru tinere cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren. Șoferița a fost singura care a supraviețuit. Tânăra a fost transportată în stare gravă la spital. Fetele mergeau acasă, într-o localitate de lângă Baia Mare, după ce participaseră la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice, în Cluj-Napoca.

În drum spre Baia Mare, pe centura ocolitoare a localităţii Jibou, în judeţul Sălaj, la o trecere de cale ferată, maşina în care se aflau a fost izbita de un tren. În urma impactului extrem de violent, cele trei tinere aflate pe bancheta din spate au fost proiectate pe câmp. Rănile suferite le-au adus moartea. Şoferiţa şi fata aflată în faţă, pe locul din dreapta, au rămas captive în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Pentru pasageră nu s-a mai putut face însă nimic, potrivit stirileprotv.ro. (CITEȘTE ȘI Ele sunt cele patru fete care au murit în accidentul de la Sălaj)

„Accidentul de circulaţie s-a produs la intersecţia căii ferate cu centura ocolitoare a oraşului Jibou, un autoturism fiind lovit de tren. Patru persoane au decedat şi o a cincea este grav rănită. Trei echipaje de poliţie sunt la faţa locului, pentru cercetări”, a declarat, pentru Agerpres, Maria Cristea.

Fetele care au murit în accidentul din Sălaj voiau să evite un crater uriaș, apărut pe Drumul Național 1C

Se pare că fetele ar fi trebuit să meargă spre casa pe Drumul Naţional 1C, Dej-Baia Mare. Însă ar fi ales alt traseu pentru a evita craterul apărut pe șosea în Pasul Mesteacăn, la limita dintre judeţele Sălaj şi Maramureş. În acea zonă, , asfaltul s-a surpat şi a fost înghiţit de un crater uriaş, iar maşinile nu mai pot circula decât pe o singură banda.

„Îi rupt asfaltul, e stricat drumul și de aceea au venit ca să meargă mai repede”, a declarat un localnic pentru sursa citată.

 

Craterul pe care au vrut să-l evite tinerele
Citește și...