Ce au descoperit legistii pe trupul politistului ucis de afaceristul turc! Gheorghe Ionescu nu a mai avut nicio sansa

Publicat: 29/08/2015 | 11:00
Ce au descoperit legistii pe trupul politistului ucis de afaceristul turc! Gheorghe Ionescu nu a mai avut nicio sansa

Politistul ucis de "Regele Veiozelor" nu avea nici o sansa de supravietuire. Descoperirea a fost facuta de medicii legisti, care au efectuat autopsia.

Politistul Gheorghe Ionescu a supravietuit, in coma, timp de trei saptamani dupa ce a fost luat pe capota si aruncat pe asfalt de bolidul condus de afaceristul turc Abdullah Atas, ancheta stabilind ca tucul beac l-a lovit intentionat pe politist. Cand medicii credeau ca starea lui de snatate s-a imbunatatit si-l pregateau pentru transfer la o clinica in Israel, Gheorghe Ionescu a decedat, pe 21 august, la Spitalul de Urgenta Floreasca.

gheorghe ionescu

Potrivit procedurilor, turcul a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, iar trupul neinsufletit al politistului a fost autopsiat. Legistii au constatat insa ca leziunile suferite in urma loviturilor erau atat de grave, incat nu ar fi supravietuit. Medicii au luat mai multe probe si asteapta rezultatele examenelor de laborator , dar din ce au vazut, si-au dat seama ca ranile erau deosebit de grave.

abdullah atas

 

Leziunile erau incompatibile cu viata

 

Toate organele interne, capul, erau faramate, iar gravitatea leziunilor depasea cu greu posibilitatea organismului de a se reface, chiar si ajutat cu cele mai eficiente tratamente. Practic, Gheorghe Ionescu a fost condamnat la moarte din momentul in care a fost izbit intentionat de masina condusa de turc, sustin legistii.

(M.N.)
 

Citește și...