Ce au descoperit medicii legisti pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

Publicat: 07/12/2018 | 15:38

Medicii legiști au făcut publice amănunte șocante despre drama petrecută în familia polițistului de la Transporturi Feroviare din Oravița. Cornel Hernea și-a premeditat crima, iar pe trupul partenerei lui au fost găsite peste 20 de plăgi înjunghiate. Specialiștii au mai spus că Marcela a încercat să se apere, însă, ploaia de lovituri de cuțit i-a fost fatală. După ce a măcelărit-o pe mama fiicei lui, bărbatul s-a sinucis. Fetița lor, care are doar un anișor, va crește fără să își amintească vreodată de cum arătau.

Marcela și Cornel Hernea au fost descoperiți morţi în casă ieri dimineaţa în Oraviţa, judeţul Caraş-Severin. Cea care a dat alarma este mama agentului, după ce el nu a mai răspuns nici la telefon, nici la ușă.

“Cadavrele celor două persoane au fost găsite pe podea, în camere diferite”, a declarat comisarul şef Nicorici Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin.

Deocamdată, nu se știe care e motivul pentru care s-a ajuns la această dramă fără margini, însă, vecinii au povestit că ei se certau în ultima vreme. Procurorii susțin că discuțiile aprinse nu au fost din cauza banilor.

“A fost o crimă urmată de sinucidere între doi concubini cu o situaţie materială bună. Ambii se aflau în zona dormitorului. Ea se afla chiar în dormitor, iar el pe holul care ducea din dormitor spre baie.

Va fi destul de dificil de stabilit mobilul crimei. Acum încă audiem familiile celor doi, vecini, prieteni. Ea avea multiple leziuni de autoapărare, două lovituri în zona inimii şi una la gât i-au fost fatale. El avea multiple leziuni de automutilare, însă fatală i-a fost o lovitură în zona inimii”, a declarat Andrei Sandu Hosu, potrivit digi24.ro.

Cornel Hernea şi-a înjunghiat iubita cu peste 20 de lovituri de cuţit, apoi a mers într-o altă cameră, unde și-a pus capăt zilelor după două-trei încercări. El şi-a băgat în inimă cuţitul pe care încă era sângele Marcelei. Crima înfiorătoare din Oravița aduce în atenție examenele la care sunt supuși cei care lucrează în poliție –   examene care, spun psihologii, nu pot depista un comportament criminal. Mai mult, Cornel Hernea, angajat la Poliţia Transporturi, trecuse la serviciu toate testele psihologice.

Citește și...