Ce au găsit polițiștii într-o mașină abandonată într-o pădure din Botoșani. Au avut un șoc când au deschis portbagajul. Ce au văzut

Publicat: 17/04/2019 | 08:53

Autoturismul abandonat pe direcţia localităţii de frontieră Băbiceni, din Botoșani, a atras atenția unui echipaj de poliție, care a făcut verificări imediat și a descoperit în interior mai multe cutii suspecte. 

Polițiștii au găsit în autoturismul abandonat mai multe colete cu ţigări! Aceștia au luat toate măsurile de supraveghere și au cercetat zona, după care autoturismul a fost transportat la sediul instituției, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat 6.970 pachete cu țigări, toate de proveniență Duty Free, anunță botosaneanul.ro.

Valoarea țigărilor a fost evaluată la 66.800 lei, marfa fiind ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 19.000 a fost indisponibilizat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

Citește și...