Ce au transportat doi politiști din Suceava în portbagajul Loganului de serviciu. Doar în filme vezi așa ceva

Publicat: 08/04/2019 | 10:37
Ce au transportat doi politiști din Suceava în portbagajul Loganului de serviciu. Doar în filme vezi așa ceva

Pare greu de crezut, însă este purul adevăr. S-a întâmplat în Suceava, iar polițiștii respectivi nu vor uita niciodată această întâmplare. Un tânăr de 17 ani a fost acroșat de locomotiva unui tren de călători, care circula de la Botoșani spre Suceava. Tânărul locuia cu familia într-una din casele aflate în apropierea căii ferate Verești – Botoșani, în zona curbei de ieșire a liniei din gară spre halta Bursuceni.

Conform informațiilor furnizate de monitorulsv.ro, băiatul a fost descoperit în stare gravă, lângă calea ferată, de tatăl său. Trecuseră mai mult de două ore de la tragicul accident. El  a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava în stare gravă, în șoc hemoragic, piciorul secționat rămânând între linii. Gamba nu a fost recuperată, au spus medicii, pentru că s-a dorit transportarea de urgență la spital a tânărului, iar afară era întuneric. Polițiștii au fost cei care au dus piciorul tăiat la spital.

Nu vă supărați, mai aveți un picior de luat”

Situația a fost readusă în actualitate de polițistului Bogdan Bănică, din cadrul sindicatului DECUS, care a semnalat situația total anormală:

„Ca în toate cazurile de maximă urgență, colegii mei s-au deplasat la locul indicat, sirene, girofar, alertă de gradul unu. Echipajul medical preia victima, o introduce în ambulanță și rămâne fără răspuns la solicitarea polițiștilor: „Nu vă supărați, mai aveți un picior de luat. Ăla secționat, al victimei…”Scârțâit de pneuri, nino-nino și ambulanța…dusă a fost.- OK, dar ce dracu’ facem cu…piciorul, întrebă mirat un agent proaspăt ieșit din școală.- Îl ducem la spital, cum ce facem? Poate se reușește reconstrucția, veni instant răspunsul colegului.- De dus îl ducem, dar cum?În sacoșă. Într-o sacoșă au fost nevoiți ai mei să-l ducă, pe piciorul amputat, la UPU, în Logan. Și a fost predat asistentelor de acolo, pe bază de proces-verbal”, a relatat Bogdan Bănică.

Citește și...