Ce diagnostic delicat i-au pus medicii lui Eugen Neagoe. Informații noi despre starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo

Publicat: 22/07/2019 | 23:19

În această noapte au apătut informații noi despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe. Medicii sunt mulțumiți de evoluția antrenorului de la Dinamo și au făcut câteva dezvăluiri despre acesta. Printre acestea se numără și diagnosticul delicat primit de antrenorul de la Dinamo. 

Eugen Neagoe, internat la Terapie Intensivă în stare stabilă

În vârstă de 51 de ani, Eugen Neagoe se află în stare stabilă, iar starea lui se îmbunătățește. Mai mult, el a fost mutat de la secția Terapie Intensivă la secția de Cardiologie a Spitalului Floreasca și este monitorizat atent, relatează gsp.ro. În plus, acesta a mâncat piept de pui cu salată, și poate vorbi normal, articulând bine cuvintele.  Diagnosticul lui Eugen Neagoe a fost fibrilație ventriculară fără puls, care reprezintă o tulburare foarte gravă a ritmului normal al inimii, conform sursei citată mai sus.

Eugen Neagoe nu va mai antrena jucătorii echipei de fotbal Dinamo

Familia lui Eugen Neagoe își dorește ca acesta să nu mai antreneze, deocamdată, fotbaliștii de la Dinamo, pentru că se tem de consecințele neplăcute care ar putea interveni după stopul cardiac suferit. Echipa Dinamo l-ar putea menţine doar pentru etapa următoare, contra CFR Cluj, de sâmbătă.

Citește și...