Ce document valoros a găsit un bărbat într-o groapă de gunoi din Târgu Mureș

Publicat: 10/04/2019 | 12:02

Caz de-a dreptul incredibil în Târgu Mureș, acolo unde un cetățean a descoperit un document important chiar printre… gunoaiele depozitate clandestin. 

Cetățeanul respectiv a postat pe pagina de Facebook a grupului ”Ești din Târgu Mureș dacă…”  un mesaj elocvent, transmițându-i proprietarului să își ridice gunoiul cât mai repede, în caz contrar fiind anunțat că va fi reclamat la Garda de Mediu. Bineînțeles, foarte mulți dintre vizitatorii paginii respective au luat atitudine, arătându-se nemulțumiți de lipsa celor 7 ani de acasă și de modul necivilizate în care se comportă unele persoane.

”Între gunoaiele depozitate clandestin în Cristesti la capătul străzi Combinatului spre Azomures am găsit un document, rog proprietarul să binevoiasca ca în termenul cel mai scurt să-și ridice gunoiul din această locație, în caz contrar sunt nevoit să anunț GARDA DE MEDIU MURES”.

”Corect! Faceti publice asemenea lucruri! Daca cei 7 ani de acasa nu exista, Politia nu face nimic si legile nu se aplica, hai sa ii “educam” noi, cetatenii orasului! Cam tarziu, dar e ultima sansa! Poate functioneaza!”, ”Hai să facem o faptă bună. Să adunăm gunoaiele și să i le livrăm acasă”, ”Să ii fie rușine! Aruncate peste el in casa și in mașina, sa stea tot gunoiul la un loc”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii grupului ”Ești din Târgu Mureș dacă…”

Citește și...