Ce făceau două românce în Italia cu bătrânii pe care îi îngrijeau. Atenție, imagini halucinante

Publicat: 14/07/2019 | 15:15

Două infirmiere românce au șocat întreaga Italie după ce polițiștii au descoperit ce le făceau bătrânilor pe care ar fi trebuit să îi îngrijească. Imaginile făcute publice de autorități au stârnit multă revoltă și au un impact puternic emoțional. Femeile nu erau singurele care recurgeau la violență… și un coleg italian le urma exemplul halucinant.

Două infirmiere românce, filmate în timp ce lovesc mai mulţi bătrâni dintr-un azil din Italia

Coșmarul bătrânilor a luat sfârșit după ce carabinierii au instalat mai multe camere ascunse în azil, în urma unor sesizări făcure de directoare. În imaginile de pe înregistrări se obsevă cum  cele două românce şi un coleg italian îi loveau pe bătrânii lipsiți de apărare. Mai mult, scrie presa din Italia, angajații plătiți să aibă grijă de ei, îi jigneau şi îi terorizau.

Jurnaliștii italieni au mai relatat că directoarea căminului a alertat autoritățile, fiind îngrijorată că bătrânii erau plini de vânătăi. De frică și sub presiunea amenințărilor, aceştia nu îndrăzneau să le denunţe pe agresoare şi susțineau că au căzut şi s-au lovit. Cele două românce sunt acum arestate la domiciliu, potrivit observator.tv.

Citește și...