Ce i-a facut lui Bobo din Las Fierbinti o companie de stat. “Sperietoarea de soferi” l-a lasat fara…

Publicat: 13/11/2014 | 00:55
Ce i-a facut lui Bobo din Las Fierbinti o companie de stat. “Sperietoarea de soferi” l-a lasat fara…

Inca o persoana publica s-a trezit cu conturile blocate pentru o datorie modica la stat. “Bobita” din serialul “Las Fierbinti” a intrat si el in angrenajul deja “sperietoarei de soferi”, Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania!

Interpretul carciumarului “Bobita” din las Fierbinti, nimeni altul decat simpaticul actor de comedie Mihai Bobonete, a avut in urma cu putin timp neplacuta surpriza sa nu poata sa scoata bani de pe card pana ce banca nu i-a deblocat contul! Misterul s-a lamurit dupa ce oficialii institutiei bancare i-au comunicat faptul ca veniturile sale personale fusesera blocate de catre o institutie de stat, pentru recuperarea unei datorii.

Mihai Bobonete a dat de belea
Mihai Bobonete a dat de belea

S-a alaturat “colegilor” de suferinta

Este vorba deja de banalul proces de executare silita pentru neplata rovinietei, prin care au trecut deja o buna parte din soferii romani, prinsi mai mult sau mai putin din eroare de sistemele electronice de control al rovinietei.

Astfel, Mihai Bobonete a fost actionat in judecata pentru executare silita, magistratii Judecatoriei Sectorului 2 admitand in urma cu cateva zile solicitarea inaintata de CNADNR-DRP prin intermediul uneui executor judecatoresc.

Bobonete a fost
Bobonete a fost „ars” la portofel

Suma modica, deranj maxim

“Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac” se precizeaza in minuta sentintei. In materia executarilor silite, procesul se judeca fara citarea partilor, astfel ca Bobonete, la fel ca si ceilalti soferi nefericiti, a fost pus in fata faptului implinit atunci cand conturile i-au fost blocate la ordinul executorului judecatoresc.

Vancica, alaturi de colegul lui de filmari Toma Cuzin alias Firicel
Vancica, alaturi de colegul lui de filmari Toma Cuzin alias Firicel

Tot acest deranj, pentru fabuloasa suma de 28 de euro pentru o singura contraventie, la care se adauga cheltuielile de executare.

CITESTE SI: UMILINTA TOTALA! Laura Cosoi, desfiintata in public de un celebru actor: “Daca vrei sa o f***, ia-i o Fanta la 2 litri”

Din Las Fierbinti pana la Bruxelles. A dat norocul peste Celentano si Bobita! N-ai sa crezi ce li s-a intamplat in Belgia

(M.N.)

Citește și...