Ce înseamnă când visezi mireasă! Ţi s-a întâmplat vreodată asta?

Publicat: 07/07/2017 | 12:17
Ce înseamnă când visezi mireasă! Ţi s-a întâmplat vreodată asta?

Visele în care apare o mireasă sunt strâns legate de relaţiile de iubire. Când o femeie necăsătorită visează că este mireasă, în subconştientul ei există dorinţa de a fi într-o relaţie , de a schimba statutul ei de femeie singură, însă dacă este logodită, nunta se va anula.

Semnificaţii mireasă în vis

A visa mireasă are ,de asemenea, şi câteva înţelesuri simbolice şi psihologice: nevoi, dorinţe legate de familie sau prieteni, stabilitate, puritate, cunoaştere de sine, griji, îndoieli, acţiuni interzise, împliniri, discuţii în contradictoriu, fericire şi altele.

Vă prezentăm  mai jos câteva semnificaţii ale viselor în care apare o mireasă:

-dacă un bărbat vizează că se culcă cu mireasa lui, în viaţa reală asta înseamnă o aventură prin care el încalcă regulile unei căsnicii; iar dacă mireasa este cea care se culcă cu un străin, atunci o să dea de necazuri.

-dacă visăm o mireasă fericită, înseamnă că vom avea o viaţă presărată cu bucurii şi o relaţie de cuplu împlinită;

-când în vis conducem o mireasă la altar, e semn că ne dorim foarte mult să fim fericiţi, împliniţi sau că o dorinţă ni se va îndeplini, iar dacă vedem o mireasă şi un mire că merg spre altar e semn de fericire.

-o mireasă urâtă în vis ne indică un conflict cu partenerul sau familia, iar uneori poate semnifica şi o sarcină nedorită.

-a săruta o mireasă e semn de bine, aduce noroc şi fericire în dragoste sau o împăcare cu prietenii

-dacă visezi că dansezi cu o mireasă, o să ai o căsnicie scurtă, dar conform tradiţiei arabe, acest vis înseamnă că te vei căsători curând, sau un apropiat ţie va face acest pas în viitorul apropiat

-mireasa fugind e un semn foarte rău, indică moarte, la fel şi dacă visezi că o mireasă este scoasă din casă

-bijuterii de mireasă dacă vezi în vis, o sa ai parte de bucurii şi noroc

-dacă visezi o mireasă moartă, o să fii fericită

-dacă te visezi mireasă, dar nu-ţi poţi vedea mirele, e semn că ai duşmani prin apropiere, iar sensul e acelaşi şi dacă un mire visează că nu-şi poate vedea mireasa.

În tradiţia populară indiană, orice vis cu mireasa e semn rău, prevesteşte un deces, superstiţie ce poate avea rădăcina în obiceiul conform căruia fetele virgine care mureau necăsătorite erau îmbrăcate în rochie de mireasă.

Citește și...