Ce nume are în buletin soțul Ioanei Tufaru. Ofiţerul de la Starea Civilă a făcut ochii mari

Publicat: 18/09/2019 | 11:30
Ce nume are în buletin soțul Ioanei Tufaru. Ofiţerul de la Starea Civilă a făcut ochii mari

Ioana Tufaru s-a măritat marți, 17 septembrie, cu Ionuţ Mardare, bărbatul care îi este alături de aproape cinci ani și cu care are un băiețel. Cei doi au devenit oficial soț și soție, așteptând de mult timp acest moment fericit.

Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, are un nume fabulos în buletin. Al doilea prenume al lui Ionuț este Aramis, unul dintre cei patru muschetari ai lui Alexandre Dumas, cum de altfel îl și alintă deseori fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru a slăbit 70 de kilograme

Fiica Andei Călugreanu a făcut două operaţii de micşorare a stomacului, iar ultima oară a reulit să slăbească 70 de kilograme. Noua siluetă i-a dat multă încredere în ea, așa că a decis să-și schimbe și look-ul.

Medicul care a operat-o în urma cu câţiva ani pe Ioana Tufaru şi datorită căruia a slăbit 123 de kilograme i-a sărit în ajutor şi în octombrie 2017, când femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme şi risca probleme grave de sănătate. Doctorul i-a spus că îşi pune viaţa în pericol şi a chemat-o să-i facă o nouă intervenţie, mai exact să-i monteze un inel gastric.

M-am operat pe 3 octombrie, 2017. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban. E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită“, povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Citește și...