Ce nume au ales Karmen Minune și iubitul ei pentru fetița lor

Publicat: 01/06/2019 | 17:47

Karmen Minune și iubitul ei urmează să devină părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii! Cei doi abia așteaptă să-și cunoască fetița și au dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru micuță.

Karmen trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplescu. Cei doi vor deveni, pentru prima oară, părinți în august și abia așteaptă să-și cunoască fetița. Ei bine, astăzi, de Ziua Copilului, Bogdan Căplescu i-a fotografiat burtica de graviduță lui Karmen și i-a transmis un mesaj fetiței lui, dezvăluind astfel și ce nume au ales pentru micuță. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT FRATELE LUI KARMEN CÂND A AFLAT CĂ SORA LUI ESTE ÎNSĂRCINATĂ: ”A DEVENIT MULT MAI…”)

„La mulți ani, micuța mea Sofia”, a scris Bogdan Căplescu în dreptul fotografiei publicate.

Karmen și Bogdan Căplescu nu și-au ales încă părinții spirituali pentru micuța Sofia, dar… timp mai este! Cât de curând, ei vor decide cine va fi cuplul care le va boteza primul copil. (VEZI ȘI: CUM O RĂSFAȚĂ IUBITUL PE KARMEN MINUNE. NU ÎI REFUZĂ NICIUN CAPRICIU)

“Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, a spus Karmen pentru Viva!

Citește și...