Cum a reacționat fratele lui Karmen când a aflat că sora lui este însărcinată: ”A devenit mult mai…”

Publicat: 15/04/2019 | 22:35

Karmen este însărcinată în patru luni și abia așteaptă să-și strângă copilașul la piept. Artista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar familia a susținut-o de la bun început. Karmen a vorbit acum și despre reacția fratelui ei atunci când a aflat că este însărcinată. 

Karmen trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplesci. Cei doi vor deveni, pentru prima oară, părinți pe 9 august și abia așteaptă să-și cunoască bebelușul. Familia ei a susținut-o necondiționat însă puțini sunt cei care știu cum a reacționat fratele artistei atunci când a aflat că sora lui este însărcinată. (CITEȘTE ȘI: KARMEN, ÎNSĂRCINATĂ ÎN 4 LUNI. A VORBIT DESPRE NUMELE BEBELUȘULUI ȘI DESPRE NAȘI)

„Fratele meu, Adi, a fost cel mai şocat. Nu se aştepta şi de fiecare când mă vede are o altă reacţie. E obişnuit cu mine aşa şi după aia când îşi aminteşte… . Vine, mă pupă pe burtă, e un alintat. Mă ia în braţe. El s-a şocat, dar în mod pozitiv. A devenit mult mai protectiv, e mai atent cu mine”, a mărturisit Karmen în platoul emisiunii „Răi Da Buni”.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top. (VEZI ȘI: CE BOLID ȘI-A TRAS KARMEN MINUNE! ADRIAN NU S-A UITAT LA BANI!)

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi vor deveni părinți pe 9 august.

Citește și...