Karmen, însărcinată în 4 luni. A vorbit despre numele bebelușului și despre nași

Publicat: 25/03/2019 | 12:26

Însărcinată în 4 luni, Karmen a făcut noi dezvăluiri despre frumoasa perioadă pe care o trăiește: experiența de a deveni mămică pentru prima dată. Artista vorbit despre numele bebelușului ei cu Bogdan Căplescu, dar și despre nașii micuțului care va veni pe lume în luna iulie.

Citește și: Karmen a dezvăluit sexul bebelușului: “Am făcut în jur de 16 teste”! Fiica lui Adi Minune, pictorial sexy cu burtica de gravidă

Oficial, Karmen și partenerul său de viață nu au ales un nume pentru primul lor copil. E drept, nu duc lipsă de inspirație, dar au atâtea variante frumoase, încât se răzgândesc foarte repede. Și… deși, ei nu au fost, deocamdată, cuprinși de febra cumpărăturilor pentru minunea din pântecele sale, viitorii bunici, da.

“Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală. Eu nu sunt superstițioasă, însă iubitul meu este. Nu am început să facem cumpărături pentru bebeluș, însă bunicii din ambele părți au început să facă atâtea cumpărături, încât nimeni nu-i mai poate opri. Dar am început să mobilăm camera bebelușului”, a declarat viitoarea mămică într-un interviu pentru VIVA!.

Citește și: Carmen Minune a vorbit de nuntă și botez. Peste câteva luni va naște un băiețel

Nici la capitolul nași pentru bebelușul lor, Karman și Bogdan Căplescu nu stau prea bine. Dar… timp mai este, iar curând, ei vor decide cine va fi cuplul care le va boteza primul copil.

“Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, a mai spus Karmen.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni.

Citește și...