Ce bolid și-a tras Karmen Minune! Adrian nu s-a uitat la bani!

Publicat: 01/12/2018 | 11:18

Karmen Minune a atras atenția tuturor recent, după ce a urcat pe Internet o imagine în care ține un buchet impresionant de zeci de trandafiri roșii în timp ce se află în portbagajul unui bolid de lux. În timp ce unii au admirat-o pe tânăra artistă care radiază de fericire de când iubește din nou, alții “au scanat” bijuteria pe patru roți neagră. De altfel, nu e un secret pentru nimeni că Adi Minune iubește autoturismele cu mulți cai putere, iar pasiunea aceasta a moștenit-o și fata lui cea mare.

Citește și: Karmen, filmată în timp ce cântă o manea. Fiica lui Adi Minune, reacție savuroasă când a fost întrebată dacă e țigancă

De curând, Karmen Minune s-a lăsat fotografiată la scurt timp după ce a fost surprinsă de noul iubit. Bogdan Căplescu i-a dăruit un buchet uriaș cu trandafiri roșii, iar ea și-a dorit o amintire și s-a pozat în portbagajul unui bolid de lux într-o poziție sexy și seducătoare.

“A scris pe parbriz, a lăsat florile și a luat-o la goană!?”, “Cineva chiar te iubește?”, “Wow, ce buchet frumos, dar și tu ești superbă ?” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Cine este noul iubit al lui Karmen Minune! Tânărul lucrează în Guvernul României

Cei mai mulți dintre susținătorii cântăreței s-au gândit că autoturismul, un Porsche Cayenne ultimul model, l-a primit de la tatăl ei, Adi Minune. Manelistul e foarte darnic cu ai lui copii; de altfel, când fiica lui cea mare a împlinit 18 ani, i-a cumpărat o mașină de lux. În plus, vara aceasta ea și-a tras un bolid 100.000 de euro – un Mercedes GLE 63, modificat de AMG, potrivit wowbiz.ro. Talentata artistă ia mașina sport, decapotabilă, a tatălui ei ori de câte ori are ocazia. Într-un interviu mai vechi, ea a declarat: “Sunt absolut dependentă de mașină. Nu mă duc nici la magazin fără mașină. Sunt conștientă că efortul fizic face bine, dar sunt atât de comodă. Șoferii m-ar înțelege”, potrivit libertatea.ro.

În vârstă de 44 de ani, Adrian Minune are o pasiune pentru mașinile sport, de mare viteză. Printre bijuteriile pe care le are în garaj se numără un Ferrari roșu de sute de mii de euro cu care face senzație ori de câte ori iese cu el la plimbare.

Karmen Minune, ieșire romantică împreună cu iubitul ei, Bogdan Căplescu

Ieri, Karmen Minune și iubitul ei s-au distrat foarte mult după ce au mers la Muzeul simțurilor din București, unde au trăit o experiență unică. Labirintul de oglinzi, graffiti room, tunelul vortex, camera înclinată, camera inversa – unde totul e cu capul în jos, poarta spre infinit… sunt doar câteva din încăperile vizitate de aceștia. Într-o filmare postată în urmă cu câteva ore de fiica lui Adi Minune aceasta apare într-un autoturism luxos în timp ce la volan este Bogdan Căplescu. Văzând imaginile, unii dintre susținători s-au gândit că artista și-a lăsat partenerul să-i conducă mașina sau… bolidul în care s-a fotografiat cu buchetul de trandafiri este, de fapt, al lui Bogdan Căplescu.

Citește și...