Ce pretenții ciudate au artiștii care vor urca pe scena de la Neversea. Sean Paul a șocat organizatorii!

Publicat: 02/07/2019 | 08:33
Ce pretenții ciudate au artiștii care vor urca pe scena de la Neversea. Sean Paul a șocat organizatorii!

Au mai rămas doar două zile până va începe cel mai mare festival de muzică de la malul mării, eveniment la care sunt așteptați sute de mii de români și zeci de artiști internaționali… cu pretenții deloc obișnuite! 

De joi, timp de 4 zile şi 4 nopţi, peste 150 de artişti renumiţi în toată lumea vor întreţine atmosfera la malul mării. Între timp, organizatorii încearcă să îndeplinească dorinţele excentrice ale vedetelor.

Artiştii de la Neversea uimesc cu pretenţii mai puţin obişnuite. Sean Paul şi-a dorit, de exemplu, … o ceapă!  Artista britanică Jessie J ţine la imaginea ei, așa că și-a dorit ca organizatorii să-i pună la dispoziție o masă de make-up în camera de hotel, dar şi în backstage, precum şi personal care să o machieze.

Iar DJ-ul american Steve Aoki a cerut 12 torturi, și asta pentru că la finalul show-ului, obişnuieşte să le arunce înspre public.

Cei peste 150 de artişti care vor urca pe scenele de la Neversea vor fi cazaţi în hoteluri de patru şi de cinci stele, din Constanţa, dar şi din Bucureşti.  De asemenea, artiștii internaționali vor avea la dispoziţie maşini de lux, nou nouţe. Le-au mai cerut organizatorilor jocuri video, să se relaxeze înainte de show.

Prețurile la cazări s-au scumpit enorm!

Peste 200.000 de turişti, români, dar şi străini, sunt aşteptaţi să ia parte la distracţia care începe joi, relatează observator.tv.

Festivalul a scumpit deja cazările. Pentru acest weekend, trei nopţi în Constanţa costă 3.500 de lei. Şi oricum nu mai există multe camere libere în hoteluri.

Oferte mai sunt la particulari. Localnicii se mută la rude şi îşi închiriază apartamentele. Acesta, cu două camere, costă 75 de euro pe noapte.

Festivalul se va încheia duminică.

 

 

Citește și...