Ce salariu primește Cătălin Dumitrescu de la Poliția Română! Fostul Războinic a dezvăluit că este polițist când a fost eliminat din concurs

Publicat: 09/10/2018 | 07:49

Cătălin Dumitrescu a fost eliminat din competiție, după  ce a pierdut duelul cu Doru Mesașan. Fostul Războinic a făcut o dezvăluire atunci când și-a luat rămas bun de la coechipieri și a mărturisit că adevărata lui meserie este aceea de polițist.

Cătălin Ionuţ Dumitrescu se trage dintr-o familie de poliţişti. Tatăl lui, Adrian, a activat tot în cadrul Ministerului de Interne, iar Cătălin a ales să-şi urmeze părintele în carieră, scrie wowbiz.ro.

În calitate de agent de poliţie la IGPR, Cătălin Dumitrescu şi-a depus o declaraţie de avere din care rezultă că salariul lui de bază este de 36.000 lei (la nivelul anului 2017). Asta înseamnă că sportivul încasează de la Ministerul de Interne aproximativ 3.000 lei pe lună. În timpul concursului, Dumitrescu a dezvăluit că este şi instructor de fitness, însă pe declaraţia de avere nu apar informaţii legate de acest aspect.

Cătălin deţine un apartament de 73 mp, achiziţionat în 2016 prin sistemul ”prima casă”. El a făcut un credit în valoare de 56.000 euro, scadent în 2046, prin care şi-a finanţat achiziţia. El nu este căsătorit, nu are o maşină proprietate personală şi nici bijuterii sau conturi bancare.

Citește și...