Ce se întâmplă dacă visezi persoana iubită! Află acum ce semnifică aceste vise

Publicat: 14/07/2017 | 12:24
Ce se întâmplă dacă visezi persoana iubită! Află acum ce semnifică aceste vise

Este normal ca atunci când iubim pe cineva, gândul să ne fie constant îndreptat spre acea persoană. Astfel apar şi visele în care printre personaje se numără şi iubitul sau iubita, însă atunci când acest lucru se întâmplă într-un coşmar, este firesc să ne facem griji.

CANCAN.ro vă dezvăluie acum o parte dintre semnificaţiile acestor vise şi îţi spune ce se întâmplă dacă visezi persoana iubită!

Dacă este vorba despre un vis frumos, dar relaţia este una aflată la început, semnificaţiile nu sunt unele profunde. Pot fi de vină sentimentele intense pe care încă le trăieşti. Totuşi, dacă este vorba despre o poveste de dragoste care deja durează de mai mult timp, atunci apariţia persoanei iubite în vis simbolizează acele trăsături şi calităţi care ne ajută să fim fericiţi şi împliniţi. În viaţa reală, iubitul tău este un sprijin pentru tine şi te ajută să faci faţă situaţiilor dificile, aşa că simbolizează siguranţă şi stabilitatea în visele tale.

A avea relaţii intime cu iubitul în vis înseamnă că te simţi foarte apropiată de el şi că ai parte de trăiri intense în viaţa de zi cu zi. Visul în care iubitul te cere în căsătorie poate să reflecte dorinţa ta, ascunsă sau nu, de a-ţi lega soarta de a lui. Totodată, acest vis poate să mai arate că urmează să iei o decizie importantă în viaţa ta, nu neapărat legată de relaţie.

Unul dintre cele mai comune coşmaruri este acela în care iubitul te înşală. Acest vis nu înseamnă nici pe departe că partenerul a călcat strâmb sau că o va face curând, aşa că nu te grăbi să te uiţi cu suspiciune la el. Visul în care eşti înşelată arată că ai luat nişte decizii impulsive şi că tu eşti într-o situaţie în care îţi este greu să rezişti unei tentaţii (nu neapărat amoroase). Partenerul care înşală în vis mai poate să însemne şi că aveti dorinţe şi valori diferite, iar pe tine te afectează negativ acest lucru. 

Dacă visezi că moare persoana iubită, nu te speria, pentru că nu înseamnă că iubitul tău va păţi ceva în realitate. Acest vis simbolizează faptul că ţi-ai schimbat radical percepţia asupra unui lucru sau că ai renunţat la un obicei ori un stil de viaţă care înainte era benefic pentru tine. Dacă visezi că relaţia voastră a ajuns la o răscruce, subconştientul îţi poate semnala faptul că nu mai ai aceleaşi sentimente ca înainte pentru partenerul tău.

Citește și...