Ce spune Oana Zavoranu despre dosarul in care se judeca cu Pepe! Il face tandari pe fostul sot

Publicat: 08/08/2015 | 16:07

Oana Zavoranu a vorbit, intr-un interviu la o emisiune de televiziune, despre procesul pe care i l-a intentat Pepe.

Oana Zavoranu a fost data in judecata de Pepe pentru ca i-ar fi devastat casa. Vedeta a comentat pe marginea acestui subiect si a fostului ei sot.

„Eu am spus dintotdeauna ca acest dosare nu este decat o tentativa disperata de-a lui Pascu de a mai improsca cu noroi in mine. Nu ar fi nici prima nici ultima oara. A mai vrut el 10.000 de RON ca l-am facut tigan, el nefiind, decat maica-sa si taica-sau, el fiind un caz unic. Acum vroia, pentru ca este intr-o sitiuatie financiara extrem de delicata, si credeti-ma stiu exact ceea ce spun si imi asum intotdeauna ceea ce spun…. s-a gandit ca a ma jumuli pe mine este salvarea lui”, a spus Oana Zavoranu.

Pepe si Oana erau foarte fericiti impreuna
Pepe si Oana erau foarte fericiti impreuna

„Au fost momente in viata cand nu aveam bani sa imi cumpar o apa. Ma vezi pe mine plecand dintr-o casa pe care am facut-o eu luand lucruri din casa?… A inceput cu niste presiuni incredibile asupra mea, stie toata lumea despre linsajul mediatic al carei victima am fost. M-a somat de cateva ori sa parasesc acea casa care nici macar nu era a lui. Am decis sa parasesc casa. El ma ameninta „daca nu parasesti casa fac publice toate chestiunile pe care le am despre tine si amantul tau”. In ceea ce-l priveste pe Pepe, este mai mult ca sigur ca afectandu-mi imaginea, este foarte clar ca urmatorul pas va fi denunt calomnios, chiar o sa aiba reale si grave probleme… Am pierdut contracte din cauza lui pentru ca nimeni nu doreste sa fie asociat cu o individa care fura”, a adaugat ea.

„Nu ai sanse si sorti de izbanda pentru ca tot ceea ce este bazat pe minciuna sfarseste prost. Si nu este primul dosar pe care Pascu il va pierde, intrucat de acum incolo, nu pentru ca sunt procesomana, ci pentru ca am fost suficient de batjocorita si de judecata de lume, care bineinteles a fost in mod voit intoxicata…”, a incheiat ea.

 

(D.A.)

Citește și...