Ce surpriză le-a făcut Andra Măruță unor miri care visau ca artista să le cânte la nuntă: ”Mă bucur enorm că…”

Publicat: 29/09/2019 | 12:47

Ziua nunții este un eveniment memorabil în viața fiecărui cuplu, iar mirii își doresc ca totul să fie perfect de la început și până la sfârșit. Meniul, rochia de mireasă, costumul ginerelui, florile și… muzica sunt ingredientele speciale ale petrecerii.

Firește, atunci când alegi muzica îți propui să satisfaci toate gusturile și, mai ales, să îți surprinzi invitații. Iar dacă în fața mesenilor vine chiar Andra, totul se transformă într-un adevărat spectacol. Îndrăgita cântăreață a cântat la nunta unei perechi care și-a dorit foarte mult să o asculte ”live” pe vedetă, iar dorința a devenit realitate.

”Ziua nunții ar trebui sa fie superbă, cu multe surprize si distracție, iar familia acestei mirese a vrut să-i îndeplinească o mare dorință: sa cânt eu la nunta ei! Ce reacție minunată a avut când m-a văzut!!! Mă bucur enorm că am putut sa fac ziua asta si mai frumoasă pentru ea si ii urez sa aibă toată viața acest zâmbet pe buze! Casă de piatră Flavia! 🤗♥️”, a fost mesajul postat de Andra pe pagina sa de socializare.