Ce sustine ca a patit o tanara din Oradea, dupa ce a facut SEX in post! „Mi-a aparut o…”

Publicat: 09/03/2018 | 11:10
Ce sustine ca a patit o tanara din Oradea, dupa ce a facut SEX in post! „Mi-a aparut o…”

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Draga Jacqueline,

Sex

Am o mare problema!!! Sunt Teodora, am 33 de ani si sunt din Oradea. Sunt o femeie foarte credincioasa si am tinut tot postul. Si nu ma refer doar la mancare de dulce. M-am abtinut si de la sex. Asta pana intr-o noapte, zilele trecute, cand am cazut in pacat. Sotul meu, care nu e asa de credincios, m-a ispitit si am facut dragoste. A doua zi, dimineata, cand m-am trezit, am inceput sa plang. Am ramas socata. Aveam o umflatura mare si simteam o durere cumplita in zona stomacului. Nici acum nu mi-a trecut. Nu stiu ce sa mai cred. Sa ma fi pedepsit Dumnezeu ca am cazut in pacat? Ce ar trebui sa fac? Sunt foarte speriata.

 

Jacqueline

Draga mea Teodora. Din pacate eu sunt psiholog si nu imi pot da cu parerea din punt de vedere al afectiunilor tale in zona stomacului. Doar un medic specialist iti poate spune cu exactitate daca suferi sau nu de vreo afectiune. Ca psiholog iti pot spune ca, din punct de vedere religios, nu ai gresit cu nimic si nu ai de ce sa iti faci griji.

Este adevarat ca suntem in postul Craciunului si ca in aceasta perioada preotii ne sfatuiesc sa ne abtinem nu doar de la placerile alimentare, cat si de la cele carnale si mai ales vicii. Pe de alta parte, abtinerea de la relatiile sexuale se refera la cei care nu au o familie, care traiesc in pacat, asa cum spun anumiti preoti. In cazul tau, nu este o relatie extraconjugala, nu traiti nici in pacat si nici nu ti-ai inselat partenerul de viata.

Faptul ca ai facut dragoste cu sotul tau, chiar si in post, nu este un pacat atat de mare, precum acela daca l-ai fi inselat cu alt barbat, fie vorba intre noi, chiar si in afara unui post. Daca esti o persoana credincioasa, asa cum afirmi, ar fi trebuit sa stii ca Dumnezeu nu ne pedepseste daca suntem trup si suflet familiei. Daca nu mai crezi iti poti intreba duhovnicul.

Cu siguranta iti va da acelasi raspuns sau, in cel mai rau caz iti va spune ce rugaciune sa faci pentru ca apoi sa iti dea Impartasania de la finalul postului. Sfatul meu este sa te relaxezi, nu esti nicidecum pedepsita. In cazul in care totusi afectiunea ta in zona stomacului se agraveaza, te rog sa te grabesti si mergi sa te vada un medic specialist. Sarbatori frumoase iti doresc. Te imbratisez cu drag. Jacqueline.

Citește și...