Ce va face croitoreasa de la “Românii au Talent” cu premiul cel mare dacă ar câștiga finala! Ana Maria Pantaze a ținut să se afle chiar de la ea

Publicat: 09/02/2019 | 13:18

Ana Maria Pantaze, o croitoreasă din București, a făcut spectacol pe scena concursului de la “Românii au Talent”! Ea i-a cucerit pe jurații emisiunii de la Pro TV cu vocea sa, iar Mihai Petre a fost cel care a apăsat butonul de Golden Buzz, care a dus-o pe tânără direct în semifinale. În urmă cu câteva ore, concurenta de la “Românii au Talent” a dezvăluit ce ar face cu o parte din banii primiți în cazul în care ar pleca acasă cu premiul cel mare.

Citește și: Cine este, de fapt, croitoreasa de la “Românii au Talent” care a primit primul Golden Buzz

Aflată în competiția pentru marele trofeu de la “Românii au Talent”, sezonul 9, Ana Maria Pantaze a mărturisit cu sinceritate că nu s-a gândit până de curând la acest moment. Cu toate astea, a spus că, în cazul în care va câștiga marele premiu al sezonului #9suprem, o parte din bani îi va dona fiului unei prietene, care e grav bolnav.

“Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan, nu mă gândesc la premiu”, a dezvăluit talentata concurentă într-un interviu acordat pentru romaniiautalent.protv.ro.

Citește și: Cristina Țopescu, despre croitoreasa cu voce de aur de la “Românii au talent”: “Mi-a dat o lecţie fata asta”

Întrebată de ce și-a ales o melodie atât de grea ca cea a cântăreței Etta James, Anamaria Pantaze a declarat: “Ascult aproape orice. Și operă. Și clasică. Și jazz. Ascult de toate, nu am o preferință. Cam de toate. Piesa Ettei mi s-a părut o piesă ușoară. Adică am ales o piesă care mi se potrivește cu vocea și pe care pot s-o cânt”.

Citește și...