Ce va munci Radu Mazăre în penitenciar, alături de ceilalți deținuți

Publicat: 14/06/2019 | 16:38
Ce va munci Radu Mazăre în penitenciar, alături de ceilalți deținuți

Radu Mazăre a intrat deja în rutina vieții de penitenciar, iar acum urmează să fie plasat la muncă, alături de ceilalți deținuți. 

După ce a fost extrădat din Madagascar și încarcerat la Penitenciarul Rahova, acum urmează o nouă etapă pentru el.  Mama fostului primar a declarat, vineri, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova, că s-ar putea ca de săptămâna viitoare fiul ei să fie dus la muncă, la un atelier de reparaţii auto sau la tâmplărie, conform News.ro. Ea a mai spus că fiul ei vrea să-şi serbeze ziua de naştere – 5 iulie – în penitenciar, alături de iubita sa, Roxana, cu care se va căsători în pușcărie, de fiul său, de mama şi de fraţii săi, relatează news.ro.

E destul de greu să vă spun, dar el e un luptător şi vreau să vă spun ce v-am mai spus şi altă dată: suntem actori foarte buni. El vrea să nu mă facă să sufăr şi eu la fel. Atunci, ne zâmbim, eu îl încurajez spunând că o să treacă, că poate s-or schimba lucrurile în timp, nu ştim ce se întâmplă, el îmi urează sănătate, că am nevoie„, a declarat mama lui Radu Mazăre, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova.

Ea a spus că iubita lui Radu Mazăre, Roxana, va veni din Madagascar spre sfârşitul lunii. Întrebată despre pregătirile pentru nunta celor doi, mama lui Mazăre a spus: „Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui. N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate„.

 

 

Citește și...