Cei mai rai 10 oameni din istorie! Romania are un reprezentant in top! Vezi cine este!

Publicat: 25/08/2013 | 00:08
Cei mai rai 10 oameni din istorie! Romania are un reprezentant in top! Vezi cine este!

In decursul istoriei cateva personaje au iesit in evidenta, nu prin calitati deosebite sau fapte bune, ci prin atrocitatile comise. Acestia sunt acuzati ca au adus lumea in prag de razboi si de crime oribile.

cei mai rai din istorie

Pe primul loc se afla Attila Hunul, despre care site-ul opishposh.com spune ca putini oameni se pot compara cu el. El a fost conducatorul hunilor, iar nimic nu a stat in calea sa. A cucerit tot ce a vazut, punandu-si toti dusmanii in genunchi. De altfel Attila Hunul este supranumit în unele texte bisericeşti „Biciul lui Dumnezeu”.

cei mai rai din istorie

Pe locul doi se afla Adolf Hitler, un personaj brutal al carui nume inca provoaca fiori pe sina spinarii. In timpul Holocaustului aproximativ sase milioane de oameni au murit. El a ajuns la putere in 1933, liderul miscarii naziste, Hitler, a dus o politica de pregatire si de declansare a celui de al Doilea Razboi Mondial, precum si de punere in aplicare a unui plan nationalist si rasist de exterminare in masa a evreilor si altor „indezirabili” din Europa, precum si de lichidare a adversarilor politici din Germania.

cei mai rai din istorie

Pe locul trei se afla Pol Pot, care in perioada 1976-1979 a fost prim ministrul Cambogiei. A fortat oamenii sa se mute in zona rurala sis a munceasca, iar in regimul sau este estimat ca o treime din populatie a murit. Multi dintre acestia au sfarsit executati si inmormantati in gropi comune. Executiile se faceau cu diverse unelte, pentru a nu consuma munitia.

 

cei mai rai din istorie

Mao Zedong este un alt lider care a intrat in acest top, el fiind responsabil pentru moaretea a peste 50.000.000 de persoane. Planurile sale economice au adus tara in prag de foamete, iar aproximativ trei milioane de persoane au murit torturate in timpul regimului condus de el.

cei mai rai din istorie

La mijlocul clasamentului se afla Idi Amin Dada, presedintele si liderul armatei din Uganda, care are la active intre 100.000 si 500.000 de victime. El este unul dintre liderii care si-a daruit o parte din viata pentru a ii chinui pe altii, printre fara delegile comise se numara omoruri, coruptie sau represalii politice.

cei mai rai din istorie

Ivan al patrulea din Rusia, cunoscut mai bine ca Ivan Teribilul este acuzat de tortura in periaoda 1533 -1547. De altfel, soldatii sai strangeau opanzatii si ii omorau in fata sa si a fiului sau. El si-a batut nora, care era insarcinata, deoarece ea s-a imbracat “fara modestie”, iar acest lucru a dus la pierderea copilului. Furios fiul sau se cerata cu tatal sau, care “accidental” il loveste air dupa ceva timp acesta moare.

cei mai rai din istorie

Imparatul Nero are si el un loc in top, el fiin dcel care a ordonat fosul de sase zile din Roma. In timp ce tot orasul era sub teroare, cronicile spun ca el asculta muzica, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. De altfel, el ia- persecutat sip e crestini, pentru fapte facute de el.

cei mai rai din istorie

Romania ocupa locul opt, cu celebrul domnitor Vlad Tepes. Potrivit sursei citate, hobby-urile conducatorului roman erau taiatul nasurilor si urechilor, mutilare aorganelor sexuale, taierea de mebre, incendiarea persoanelor si o multime de acte de tortura.

cei mai rai din istorie

Joseph Stalin este un conducator care este responsabil pentru moartea a peste 10 milioane de persoane, unii isotirci spun ca ar fi vorba chiar de 60 de milioane. Aceste cifre sunt urmarile regimului condus de acesta si a deciziilor luate, precum si de “curatarea” Uniunii Sovietice de dusmani.

cei mai rai din istorie

Si Asia este in top, cu imparatul Hirohito din Japonia. El este responsabil pentru moartea a circa 300.000 de eprsoane in urma unui razboi care a avut loc in 1937 si care a durat sase saptamani. Atacul care a avut loc sub regimul condus de acesta a fost asupra orasului Nanjing din China. (A.S.)(Sursa foto wikipedia.org, opishposh.com)
 

Citește și...