Cel mai temerar consilier general! Uite ce concediu inedit are

Publicat: 16/08/2013 | 00:05
Cel mai temerar consilier general! Uite ce concediu inedit are

Margarit Sorin, consilier general la Capitala din partea PNL, are parte de un concediu indeit. El a plecat cu prietenul sau din copilarie intr-o calatorie in Africa, dar nu oricum, ci pe motociclete. Cei doi parcurg mii de kilometri numai in sa.

Consilierul general vede lumea de pe motocicleta
Consilierul general vede lumea de pe motocicleta

Cei doi sunt plecati de ceva vreme, iar in drumul lor s-au oprit pe traseu pentru a-si face poze in cele mai indedite locuri din lume. Chiar daca nu poti sa iti iei dupa tine zeci de bagaje, acest lucru nu ii deranjeaza pe cei doi temerari si se distreaza din plin pe unde se opresc.

Maroc Africa
Maroc Africa

“Am plecat cu prietenul meu din copilarie cu motocicletele pana la africani, anii trecuti am mai facut niste ture prin Europa, dar am zis sa vedem si o parte din Africa, coasta de nord. Traseul a fost Bucuresti- Drobeta Tr Severin, Belgrad, Zagreb, Ljubljana, Trieste, Udine, Genova, Monaco – Pista de F1 de la Monte Carlo, Marsilia, Valencia, Granada si din Tarifa am trecut cu bacul la Tanger in Maroc. Aici vrem sa vizitam coasta de nord a africii si apoi sa venim cu ferry in Barcelona si de acolo in muntii Alpi pe la pasul Furka etc.”, ne-a spus chiar de pe motoclicleta consilierul general.

Sorin Margarit

Deloc mofturosi ei nu se dau in laturi sa doarma sub cerul liber, lucru care s-a si intamplat de cateva ori in excursie. “Cazarea o facem pe loc pe la hosteluri sau pe unde apucam pe iarba, la plaja, etc., ca nu suntem deloc mofturosi”, ne-a mai povestit Sorin Margarit.

Sorin Margarit

Vacanta dureaza trei saptamani, iar ei vor sa se bucure din plin de ea. “Am plecat de pe 5 august si ma intorc dupa trei saptamani, cat am concediu. Benzina costa cam cat la noi, un pic mai scump in Italia, dar cu motocicleta consumi mai putin si nu platesti diferite taxe, ai privilegii ca sa zic asa fata de autovehicul. Cazarea o facem in zone de camping cu ceva gen 10 euro pe noapte in medie, si cu mai multi in camera daca e cazul”, ne-a mai spus consilierul.

Sorin Margarit

De altfel, el ne-a spus ca nu este scumpa excursia, fiind mai ieftin ca in tara. “Nu te gandi ca e scumpa o astfel de calatorie… Sigur ma costa mult mai putin decat in tara… De stat stam in zonele rurale pentru ca avem mobilitate si apoi doar vizitam ziua punctele de atractie turistica. Atata doar ca daca esti comod nu faci fata… Mergem si 12 ore pe zi sau toata noaptea si ziua dormim la plaja”, ne-a povestit Sorin Margarit. De altfel, el ne-a mai spus ca lumea ii primeste foarte bine, iar consilierul merge cu steagul Romaniei pe brat. “Nu imi e rusine deloc, din contra, sunt mandru ca sunt roman!”, a declarat motociclistul. (A.S.)(Sursafoto facebook.com)
 

Citește și...