Cezar Ouatu vrea sa-si faca o colectie de costume! Vezi ce se va intampla cu „rochia” sa de la Eurovision!

Publicat: 21/05/2013 | 00:11
Cezar Ouatu vrea sa-si faca o colectie de costume! Vezi ce se va intampla cu „rochia” sa de la Eurovision!

Cel mai indragit costum purtat de catre reprezentantul Romaniei la Eurovision este cel din finala. El a spus ca a avut foarte mare priza la public, iar pe viitor el se gandeste sa-si faca o colectie din creatiile pe care le poarta in reprezentantii.

Costumul lui Cezar va ajunge in tara de abia vineri
Costumul lui Cezar va ajunge in tara de abia vineri

“Mi-am luat si eu o zi de ragaz, ca am nevoie! Tinutele mele de la Eurovision sunt create de doamna Levinta. Probabil se reintorc la ea, ca nu merg pe strada cu ele. Noi am fost cea mai spectaculoasa aparitie, daca si Jean Paul Gautier, care totusi are un simt al esteticii, a zis ca Romania ar fi meritat o mentiune speciala.

Noi ne-am impus, poate mai tare ca in nici un an, Romania s-a impus, in primul rand prin voce. Daca a existat un pic de show a placut, nu a palcut, dar vocea s-a impus fara dar si poate, o spun oameni de calitate. Cel din finala a fost un costum fain, idea asta, cum au perceput-o multi de Dracula a fost una interesanta si filozofica intr-un fel. Reactia publicului in sala a fost extraordinara, valuri de simpatie, foarte faina. Nu am costume, dar mi-ar placea sa imi fac pe viitor o astfel de colectie din hainele pe care le-am imbracat pe scena”, ne-a declarat Cezar Ouatu.

cezar
cezar

Acum costumul lui Cezar din finala Eurovision este in proprietatea televiziunii romane, fiind un cadou facut de catre creatoarea de moda Doina Levintza.

“Costumul lui Cezar Ouatu de la Eurovision va ajunge in tara vineri, 25 mai 2013. Am fost invitata sa expun acest costum la Berlin, la o expozitie ce va avea loc in luna octombrie a acestui an. M-am bucurat foarte mult de aprecieriele marelui creator de moda Jean Paul Gaultier publicate in New York Magazine si in alte interviuri. Restul….e tacere”, ne-a transmis Doina Levintza. (A.S.)(sursa foto newshub.ro, e-stireazilei.ro)
 

Citește și...