Cine este iubitul Alinei Eremia? Vedeta a postat prima fotografie

Autor: A. D.
Publicat: 24/01/2020 | 22:39
Cine este iubitul Alinei Eremia? Vedeta a postat prima fotografie

Alina Eremia este una dintre cele mai bune și iubite cântărețe din România. De mică se află în lumina reflectoarelor și a reușit să își clădească o carieră solidă. Se pare că și în viața personală Alina excelează.

Alina Eremia a devenit cunoscută publicului larg după apariția în serialul „Lala Band”. În urma încheierii acelui proiect, vedeta și-a construit o carieră solo și a reușit să câștige inimile fanilor. Deși partea profesională îi ocupă mult timp, fiind mai mereu plecată în concerte, câtăreața nu a uitat și de viața personală. (CITEȘTE ȘI: ALINA EREMIA, OPERATĂ DE URGENȚĂ. BOALA DE CARE SUFERĂ CÂNTĂREAȚA)

Până acum Alina Eremia și-a ținut relația ascunsă. Deși de ceva timp există în viața ei un bărbat care o face să zâmbească, până acum l-a ținut departe de ochii curioșilor. Astăzi, cu ocazia zilei de naștere a iubitului, a posta pentru prima dată o fotografie cu ei doi. Este evident că artista este fericită și se bucură de relația frumoasă pe care o are.

Alina Eremia de urgență la spital

Recent, artista a ajuns la spital și a suportat o intervenție la nivelul nasului. A fost operată de deviație de sept. Problemele erau destul de grave, din această cauză a și fost nevoie de o intervenție imediată. Din fericire, Alina Eremia s-a simțit bine după operația la care a fost supusă și a ținut să le comunice asta și fanilor, care erau îngrijorați pentru ea.

„Sunt ok. Operația de deviație de sept a fost una reușită. Deși am amânat-o foarte mult timp, trebuia să o fac de acum mulți ani. Foloseam picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani. Se agravase, nu își mai făceau efectul. Rezultau nopți nedormite și migrene. Au apărut complicații, am făcut rinită cronică. Mi-a fost teamă, știam de metodele clasice de operație și de asta am evitat mult timp să fac asta. Tehnologia a evoluat, și acum operația e mult mai puțin agresivă. Recuperarea este mult mai rapidă, mai ușoară. Sunt multe avantaje”, a declarat Alina Eremia

Citește și...