Mama Elodiei, acuze fără precedent la adresa fostului ginere: ”Cioacă și familia lui mi-au abuzat nepotul…”

Autor: I.D.
Publicat: 02/06/2018 | 23:15

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a lansat o serie de acuzații fără precedent la adresa fostului ginere, Cristian Cioacă. (Cele mai bune oferte laptopuri) Femeia îl acuză pe fostul polițist că i-a abuzat nepotul și că a vândut toate bunurile cu care s-a ales după dispariția avocatei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în premieră, documentele care ”dinamitează” întregul caz.

Emilia Ghinescu suferă, încă, teribil după ce și-a pierdut fiica. Chiar dacă Cristian Cioacă se află după gratii, mama Elodiei nu-și poate găsi liniștea. Mama avocatei dispărută fără urmă în 2007 vrea ca fostul polițist să nu mai aibă niciun contact cu Patrick-Matei, copilul rezultat în urma relației dintre Elodia și Cristian Cioacă. (Console si accesorii gaming)

Mama Elodiei l-a acuzat dur pe fostul polițist, căruia i-a imputat că nepotul ei a fost abuzat de Cristian Cioacă și de familia acestuia. Fapt care l-ar fi marcat profund pe nepotul Emiliei Ghinescu.

Au mai susținut reclamanții că minorul Cioacă Patrick Matei, născut la data de 20.12.2004, este abuzat emoțional, folosit de către tatăl sau Cioacă Cristian, de către sora acestuia, s-au prezentat articole și fotografii în presa scrisă, respectiv ziarul Ring din datele de 2, 3, 4, 5.07.2013, cu minorul și tatăl acestuia, s-a folosit numele său, de asemenea și pe posturile de televiziune sora tatălui minorului, care l-a avut în plasament pe minor, a afirmat atât la data de 3.07.2013, cât și la Kanal D, în data de 2.07.2013, că pozele au fost date presei chiar de către aceasta”, se arată în documentele ajunse pe masa magistraților. (VEZI AICI: A PRIMIT VESTEA ÎN ÎNCHISOARE. CE ”BLESTEM” ÎL URMĂREŞTE DIN APARTAMENTUL ÎN CARE A LOCUIT CU ELODIA)

Emilia Ghinescu l-a mai acuzat pe fostul ginere că a vândut absolut toate bunurile pe care le-a dobândit în perioada căsătoriei cu Elodia, conform documentelor care au intrat în posesia CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În motivarea cererii se arată că tatăl minorului – numitul Cristian Cioacă, sora acestuia, precum și cumnatul său, bunica paternă -, se afla în conflict de interese cu minorul, deoarece aceștia au înstrăinat bunurile ce compun masa succesorală după defuncta Ghinescu Elodia, astfel: s-a înstrăinat autoturismul Peugeot 607, autoturism dobândit în timpul căsătoriei cu Ghinescu Elodia; s-au încheiat contract de închiriere și promisiunea de vânzare-cumpărare, la data de 22.02.2008, autentificate sub nr.330 la Biroul notarului public Beșchia G.D, ce au ca obiect imobilul dobândit în timpul căsătoriei, însă prin sentința civila nr.5795/7.05.2010 pronunțată de Judecătorie s-au anulat aceste acte.

 Cioacă Cristian a dat o declarație autentificată sub nr. 387 din 26.02.2008, la Biroul notarului public Beșchia G.D, în calitate de promitent cumpărător, ce are ca obiect imobilul, prin care Cioacă Cristian renunță la calitatea de promitent cumpărător din antecontractul de vânzare-cumpărare nr.11/26.09.2009, cu dată cerută la Cabinet avocat Ghinescu Elodia, în schimbul sumei de 10.000 euro, bani achitați de celălalt promitent cumpărător, antecontract încheiat în timpul căsătoriei cu Ghinescu Elodia”, se mai arată în documentele citate. (CITEȘTE ȘI: ”ELODIA E VIE ŞI A VRUT SĂ SE RĂZBUNE PE CIOACĂ. VREA SĂ-L DISTRUGĂ”. CINE SPUNE ASTA!)

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare

Cristian Cioacă a fost trimis în judecată în 2013 de către procurorii Parchetului instanţei supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia Elodiei.

Procurorii arătau în rechizitoriu că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, “pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. (NU RATA: EMILIA GHINESCU, MAMA ELODIEI, FURIOASĂ PE CIOACĂ: „MERITĂ ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ”)

Ulterior, Cioacă ar fi dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-ar fi tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul poliţist, care a susţinut mereu că este nevinovat, a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...