„Ciobi”: „Să trecem cu bine de FC Voluntari și începem calculele pentru play-off!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/02/2019 | 09:17
„Ciobi”: „Să trecem cu bine de FC Voluntari și începem calculele pentru play-off!”

Dintre primele 10 echipe clasate în clasament la finalul anului 2018, doar FC Botoșani a obținut victoria în prima rundă programată în acest mini-retur din 2019.

Restul echipelor fie au remizat între ele fie au pierdut în fața echipelor aflate în subsolul clasamentului.

Gruparea pregătită de Liviu Ciobotariu are după Dinamo cel mai bun program pe acest final de sezon regular. Moldovenii vor întâlni FC Voluntari și Gaz Metan pe teren propriu și Dinamo și Viitorul Constanța în deplasare.

„După  meciul cu Voluntari vom putea vorbi de calcule. Să trecem cu bine de examenul numit Voluntari și pe urmă vorbim și de play-off”, a repetat obsesiv Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

„Câinii” vor juca doar cu o singură echipă care în acest moment se află pe loc de play-off, respectiv Sepsi. O victorie a „câinilor” în acest meci ar face ca trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare să intre bine de tot în cărți având în vedere că în ultimele două etape ar urma să joace cu modestele Călărași și Chiajna. Practic dacă bat la Sepsi sâmbătă, „câinii” își joacă o carte decisivă pentru play-off pe teren propriu cu FC Botoșani.

Chiar dacă Sepsi și Astra au avantajul unei diferențe de 4, respectiv 3 puncte, față de plutonul de trei echipe clasate pe locurile 7-9 (n.r. Hermannstadt, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș), ambele formații au program infernal în ultimele patru etape, la fel ca și FC Hermannstadt și Iași. Față de cele patru enumerate, Gaz Metan pare a avea un program mai facil, ardelenii întâlnind Iași și Botoșani în deplasare și Sepsi și Călărași acasă.

 

 

Citește și...