Ciolacu îl critică pe Klaus Iohannis după anunțul acestuia legat de începerea școlii: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili

Publicat: 05/08/2020 | 21:20
Ciolacu îl critică pe Klaus Iohannis după anunțul acestuia legat de începerea școlii: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seara, în legătură cu măsurile luate pentru noul an școlar, că președintele Klaus Iohannis și Guvernul „nu sunt în stare să le spună concret părinților cum vor învăța copiii lor în acest an școlar”.

Potrivit GÂNDUL.RO, Ciolacu scrie că Iohannis și Guvernul condus de Ludovic Orban nu pot oferi predictibilitate copiilor care încep un nou an școlar în septembrie.

„Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili! Iohannis și Guvernul Său nu sunt în stare să le spună concret părinților cum vor învăța copiii lor în acest an școlar. Îi amețesc însă cu scenarii. Puterea liberală nu are soluții clare pentru începerea școlii, iar dovezile sunt faptul că președintele a evitat răspunsul la întrebări-cheie: ce vor face părinții din zonele unde școala va fi online, puși în fața unei situații fără ieșire – serviciu sau stat acasă cu copilul; ce vor face copiii și profesorii care nu au tablete pentru cursurile online sau cei din zonele rurale fără internet; ce fac școlile nepregătite pentru distanțare, numărul copiilor dintr-o clasă fiind de peste 30, iar împărțirea în două grupe imposibilă fiindcă n-au spațiu fizic și nici cadre didactice suficiente”, scrie într-un text distribuit de Marcel Ciolacu pe Facebook.

De asemenea, Ciolacu îl mai critică pe Iohannis, despre care spune că dă mereu vina pe Social-Democrați când sunt probleme cu interlopii.

„Iar când este întrebat de ce Guvernul său nu e în stare să țină în frâu criminalitatea, Iohannis pune aceeași placă ruginită cu PSD. Nu! Guvernul PNL mafiot și corupt și-a dat mâna cu interlopii, în timp ce poliția face conferințe de presă cu mascații înarmați în spate. Cum ar fi însă în scenariul în care guvernul liberal nu mai face doar scenarii, ci ia și decizii??!”, a mai scris Ciolacu.