Circuitul spagii la Bac! Vezi cine o ajuta pe directoarea liceului Bolintineanu sa stranga banii de la elevi!

Publicat: 03/07/2013 | 10:48
Circuitul spagii la Bac! Vezi cine o ajuta pe directoarea liceului Bolintineanu sa stranga banii de la elevi!

Procurorii au descoperit ca spaga care se dadea la Dimitrie Bolintineanu era stransa de catre profesorul de religie. De altfel, banii erau ascunsi in servetele, iar banii pentru aranjarea BAC-ului au fost colectati de o mama din Comitetul de Parinti.

Potrivit anchetatorilor, banii pentru aranjarea BAC-ului au fost colectati de o mama din Comitetul de Parinti, iar apoi erau ascunsi in servetele.

Costica Vărzaru

Dezvaluiri socante ies la iveala din scandalul spagii pentru Bacalaureat de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”. Banii pentru aranjarea celui mai important examen din viata unui licean au fost stransi de o mama din Comitetul de Parinti, iar suma era trecuta sub denumirea de protocol, anunta realitatea.net.
Banii au fost gasiti de anchetatori ascunsi in servetele, pachete de tigari si chiar ziare, care erau puse pe catedra. Potrivit referatului procurorilor, profesorului de religie de la liceu ii revenea sarcina de a colecta banii din fiecare clasa.

costica varzaru

De asemenea, tot in acelasi dosar apar si interceptari telefonice in care fosta directoare a liceului, Costica Varzaru, vorbea cu o inspectoare de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, in care cerea detalii despre comisia de supraveghere care ar umra sa vina de la institutia de invatamant. (A.S.)