Clipa fatală! Un tânăr de 24 de ani din Dâmbovița a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul de pe un pod

Publicat: 22/10/2018 | 10:47

A pornit într-o cursă cu ATV-ul cu un prieten, dar o clipă de neatenție i-a fost fatală. Tragedia s-a petrecut în localitatea Gorgota. Un tânăr de 24 de ani din Dâmbovița a pierit subit după ce s-a răsturnat cu atv-ul de pe un pod.

Accidentul s-a petrecut pe un drum forestier, unde accesul este interzis. Cei doi nu erau la prima cursă, se plimbau des prin acea zonă, însă de această dată băiatul de 24 de ani nu a mai reușit să redreseze vehiculul și s-a izbit puternic de capul de pod după ce s-a răsturnat.

Se pare că ar fi pierdut controlul asupra direcției. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar în zadar. Tânărul purta echipament de protecție, dar lovitura a fost foarte puternică.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Caz șocant în Dâmbovița! Un bărbat și-ar fi violat fiul de 8 ani

O dramă îngrozitoare s-a petrecut într-o familie din Dâmbovița. Deși pare de necrezut, nu este vorba de un film, ci de realitatea scandaloasă. Un bărbat a întreținut relații cu sora lui mai mult timp. Din idila interzisă a rezultat un copil. Băiețelul celor doi a devenit victima propriului tată. Bărbatul și-ar fi violat fiul.

Potrivit anchetei IPJ Dâmbovița: „în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el. Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în anul 2014, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa ( mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară”. (Citește mai multe detalii AICI)

Citește și...