Caz șocant în Dâmbovița! Un bărbat și-ar fi violat fiul de 8 ani. Mama copilului este sora tatălui-monstru

Publicat: 11/10/2018 | 09:30

O dramă îngrozitoare s-a petrecut într-o familie din Dâmbovița. Deși pare de necrezut, nu este vorba de un film, ci de realitatea scandaloasă. Un bărbat a întreținut relații cu sora lui mai mult timp. Din idila interzisă a rezultat un copil. Băiețelul celor doi a devenit victima propriului tată. Bărbatul și-ar fi violat fiul.

Potrivit anchetei IPJ Dâmbovița: „în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el. Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în anul 2014, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa ( mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară”.

Rezultatele expertizei au fost șocante. Sora bărbatului era chiar mama copilului. „Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Național de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”.

Bărbatul acuzat de viol a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă. (Foto: captură MDITV)

Citește și...