Clipe de coșmar pentru Meghan Markle, după ce a devenit mamă: ”Nu multă lume m-a întrebat dacă mă simt bine”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 19/10/2019 | 13:46

Soția prințului Harry al Marii Britanii a declarat într-un interviu faptul că duce o adevărată ”luptă” de când a devenit mamă.

Ducesa de Sussex, soția prințului Harry, l-a adus pe lume, pe 6 mai, pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al cuplului regal.

Inițial, fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a fost întâmpinată pozitiv de presa britanică, însă, treptat, jurnaliştii au devenit din ce în ce mai ostili, prezentând o abundență de informații despre familia destrămată a acesteia și speculații privind neînțelegeri între ducii de Sussex și ducii William și Catherine de Cambridge, dar și cu regina Elizabeth a II-a, notează Mediafax.

Rețeaua de televiziune ITV va difuza, duminică un documentar despre recenta călătorie oficială a ducilor de Sussex în Africa. În acest documentar, ducesa Meghan povestește, într-un interviu, cât de greu i-a fost în această perioadă.

Orice femeie – mai ales când este însărcinată – este vulnerabilă, deci, pentru mine a fost o provocare, apoi, de asemenea, când ai un bebeluș„, a spus Meghan, întrebată fiind cum a făcut față.

Și, pentru o femeie, este mult. Și, de asemenea, mulțumesc de întrebare, nu multă lume m-a întrebat dacă mă simt bine. Dar este un lucru real prin care treci în culise„, a mai spus Meghan.

Citește și...