Clipe de coșmar pentru un bărbat din Dâmbovița, după ce a fost luat la ocazie. Ce i-a făcut șoferul care l-a luat cu mașina

Publicat: 16/08/2019 | 23:07

Un bărbat din Dâmbovița a trăit clipe de coșmar, după ce a fost luat la ocazie. La scurt timp după ce s-a urcat în mașina șoferului, care îi promisese că îl va duce la destinația indicată, el a ajuns să se teamă pentru viața lui. Când a reușit să scape din mâinile agresorului, acesta a reușit să alerteze poliția. 

Clipe de coșmar pentru un bărbat din Dâmbovița, după ce a fost luat la ocazie

Un barbat din Dambovita a ramas fara bani dupa ce a stat la ocazie. Omul a fost talharit ziua in amiaza mare de cel care s-a oferit sa-l duca acasa. Barbatul din Pietrari a sunat la 112 si a cerut ajutor dupa ce, spune acesta, ar fi fost deposedat, prin acte de violenta, de o suma de bani de catre un barbat necunoscut, care l-a luat la ocazie din Targoviste pana la Pietrari. Dupa ce si-a jefuit clientul, barbatul l-a dat jos din masina si l-a abandonat.

Individul a fost identificat in 20 de minute de politisti, iar in urma cercetarilor s-a stabilit ca acesta se ocupa de transport ilegal de persoane. Ulterior, s-au efectuat cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor evenimentului.