Clipe de groază în Bistrița Năsăud. Ce a pățit o mireasă, în drum spre nuntă

Publicat: 11/08/2019 | 13:12
Clipe de groază în Bistrița Năsăud. Ce a pățit o mireasă, în drum spre nuntă

O tânără din Bistrița-Năsăud a avut parte de clipe de coșmar! Și tocmai în ziua care trebuia să fie cea mai fericită! Se îndrepta către biserică, pentru a se cununa, când a avut accident rutier.

Mașina în care se afla mireasa circula regulamentar, iar la un moment dat acesta a fost izbit violent de un autoturism care circula pe celălalt sens de mers. Din fericire, femeia a scăpat cu viață și a reușit să ajungă la propria nuntă, însă o femeie însărcinată care se afla cu ea în mașină a avut nevoie de îngrijiri medicale, conform stirileprotv.ro.

Autoturismul în care se afla mireasa a fost lovit atât de puternic, încât a fost proiectat pe câmp. Șoferul din cealaltă mașină, un bărbat de 64 de ani, a rămas încarcerat. Acesta a suferit o fractură la picior și a fost transportat de urgență la spital.

În urma impactului, ea a scăpat teafără și a ajuns la ceremonia religioasă. Însă o femeie însărcinată care o însoțea a avut nevoie de îngrijiri medicale. La spital a fost dus și șoferul care circulă regulamentar.

Citește și...