Clipe de groază pentru o familie din Argeș. Un copil de doi ani și jumătate a dispărut de acasă

Publicat: 09/04/2020 | 09:20
Clipe de groază pentru o familie din Argeș. Un copil de doi ani și jumătate a dispărut de acasă

Clipe de groază pentru o familie din Argeș. Un copil de doi ani și jumătate a dispărut de acasă miercuri noaptea. Rudele micuțului au sunat la 112 și au cerut ajutor. Copilul a fost descoperit într-o râpă, de un agent.

Deocamdată nu se știe cum a ajuns singur la trei kilometri de casă, însă polițiștii anchetează cazul.  Alarma s-a dat la lăsarea serii, în comuna Poiana Lacului din Argeș. Polițiștii au fost sesizați de un bărbat, despre faptul că nepotul său, de doi ani şi jumătate, ar fi dispărut din apropierea casei, unde se juca cu fratele său mai mare. S-au constituit echipe mixte de căutări, împreună cu vecinii și rudele copilului.

A fost găsit după o oră de căutări

După o oră de căutări, într-o zonă împădurită, la aproximativ 3 km de locuință, unul dintre polițiști a observat ceea ce părea la început o bucata de material textil. Micutul nu a răspuns la strigătele polițiștilor care îl căutau. Copilul se afla ghemuit și era înfrigurat într-o râpă.

Poliţistul l-a liniştit şi pentru a-l încălzi, l-a ţinut sub uniforma. Ulterior, copilul a fost predat unui echipaj medical, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor de specialitate. Polițiștii au deschis acum o anchetă.

(CITEȘTE ȘI: ALARMĂ! COVID-19 POATE FI RĂSPÂNDIT DE PACIENȚI CHIAR ȘI DUPĂ DISPARIȚIA SIMPTOMELOR)

Citește și...