Clipe grele pentru Andreea Marin! Mesajul răvăşitor: „S-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer”

Autor: T.S
Publicat: 11/05/2020 | 10:32
Clipe grele pentru Andreea Marin! Mesajul răvăşitor: „S-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer”

Andreea Marin a postat astăzi, ziua în care mama sa ar fi împlinit 69 de ani, un mesaj emoționant pentru fanii săi despre cea care i-a dat viață și a părăsit-o atât de devreme.

Cea care i-a purtat de grijă timp de doar nouă ani din viață va rămâne mereu în amintirea vedetei TV. „Cea care i-a purtat de grijă timp de doar nouă ani din viață, avea să îi rămână în suflet o veșnicie.

Chiar și astăzi, când Violeta Marin ar fi împlinit 69 de ani, vedeta o păstrează în amintire. Într-o postare pe contul său de socializare, Andreea a atașat unei poze vechi cu mama sa un mesaj emoționant.

„Ar fi fost o bunica încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…

Dincolo de asemănarea aproape izbitoare dintre cele două, se remarcă dorul și regretul pe care Andreea le poartă. Și-ar fi dorit ca mama sa să îi fie aproape pentru a-și cunoaște nepoata” , a scris Andreea Marin pe Facebook.

Un accident teribil

Violeta Marin a murit la doar 36 de ani. Mama Zânei a plecat la ceruri în urma unui accident de mașină. Familia vedetei se afla pe drumul către mare, în concediu, pe o vreme ploioasă, când s-a întâmplat evenimentul cumplit. Din păcate, Violeta nu a scăpat cu viață și s-a stins chiar în brațele Andreei, pe drumul spre spital.

Andreea a rămas atunci alături doar cu sora sa, Cristina, și cu tatăl lor, Dan Marin. Acesta din urmă s-a recăsătorit de două ori și are un băiat, frate vitreg al Andreei și Cristinei.

Citește și...