Codin Maticiuc, dezvăluiri fără perdea: „M-am trezit cu nările-ngropate în…”

Publicat: 25/07/2019 | 19:58

Codin Maticiuc este cunoscut după ritmul de viață extravagant pe care îl are. Deși i-a fost pusă eticheta de “crai de Dorobanți”, acesta a surprins pe toată lumea în repetate rânduri cu lucrurile bune pe care le face pentru copiii cu probleme din România. Șocul cel mai mare a fost însă în momentul în care Codin a publicat cartea „Consumatorul de suflete”.

Recent, Codin Maticiuc a publicat pe pagina lui de Facebook un alt paragraf șocant din carte.

„M-am trezit cu nările-ngropate în părul Ei. Mirosul scalpului şi cel de sex din încăpere îmi dădeau un sentiment de apartenenţă, deşi camera îmi era necunoscută. Hotel, clar, cam patru stele.
Nu-mi venea să mă dezlipesc de lângă Ea nici măcar pentru a afla în ce oraş sunt… Mahmur, distrus, scotoceam prin memorie să-mi dau seama unde am fost cu o seară înainte sau măcar săptămâna în curs… Fără succes. Eram cu Ea însă. Eram acasă, la naiba. De ce dracu’ să mai scotocesc… De ce sunt mereu curios şi nemulţumit… De ce contează detaliile… De ce contează orice altceva decât Ea… De ce… ?” , a dezvăluit Codin Maticiuc în cartea sa. (CITEȘTE ȘI: CRISTIAN DAMINUŢĂ ȘI IUBITA LUI AU AFLAT SEXUL BEBELUȘULUI! COCA ESTE O GRAVIDUȚĂ TARE SEXY)

La fel de sincer și asumat în exprimare, precum o face în viața de zi cu zi, Codin și-a avertizat cititorii încă de la începutul lansării despre conținutul nu tocmai ortodox al romanului .

“Nu citi dacă nu ești pregătit!” , spunea Codin la momentul respectiv.

În cartea lui, Codin vorbește despre femei, sex, viață de noapte, alcool și mulți bani. Cu alte cuvinte dă viață unui personaj, căruia îi atribuie din experiențele lui de viață.

Codin Maticiuc, un tătic model

De când a venit pe lume fetița lui, totul se învârte în jurul Smarandei. Ori de câte ori are ocazia, printre filmări și alte evenimente, el își petrece timpul alături de fetița lui de care este complet topit. Recent, Codin Maticiuc a fost surprins într-o ipostază haioasă alături de Smaranda și le-a transmis fanilor un mesaj, în stilu-i caracteristic.

„Relația mea dintotdeauna cu fetele: le-am căzut mereu la picioare și ele m-au piciorit. Eu am insistat și atunci ele s-au p**** pe mine.”, a scris Codin Maticiuc, pe Instagram.

 

Citește și...