Cristian Daminuţă și iubita lui au aflat sexul bebelușului! Coca este o graviduță tare sexy

Publicat: 25/07/2019 | 18:26

Cristian Daminuţă și iubita lui sunt în culmea fericirii! Și asta pentru că cei doi au aflat recent sexul bebelușului, iar la scurt timp după ce au primit vestea de la medic, fotbalistul a împărtășit-o. Coca este o graviduță tare sexy și se bucură din plin de această perioadă minunată din viața sa.

Citește și: Fosta soție a fotbalistului de ”națională”, primele declarații asumate după divorț: ”Caut un bărbat…”

Cristian Daminuţă și iubita lui au aflat sexul bebelușului

Mădălina Coca Rinca sau Coca, așa cum îi spun apropiații, îi va dărui cunoscutului fotbalist un băiețel. Focoasa brunetă și Cristian Daminuță au fost de curând la medic, unde au avut posibilitatea să descopere sexul bebelușului care urmează să vină pe lume. Fericit până la cer și înapoi, sportivul a împărtășit micul lor secret într-o postare făcută pe Facebook. El a urcat o poză pe care e scris un mesaj în limba engleză: “Keep calm, it’s a boy (n.r.:Păstrează-ți calmul, este băiat)”, iar la descriere a pus: “It’s a boy!❤️👼🏻”, care se traduce: “Este băiat!”.

Apropiații și fanii cuplului s-au întrecut în gânduri pozitive pe care le-au transmis sau le-au lăsat la postarea fotbalistului, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. “Felicitări, dragilor, multă sănătate și fericire vă doresc 🤗🙏👏”, “Mă bucur pentru voi, felicitări! 😘🙏”, “Felicitări! Sunteți minunați! Să fiți sănătoși și fericiți mulți ani împreună sunt alte trei comentarii. Vestea a fost făcută publică la doar o lună după ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul va deveni tătic pentru prima dată.

Cristian Daminuţă și iubita lui vor avea un băiețel © Facebook
Cristian Daminuţă și iubita lui vor avea un băiețel © Facebook

Cristian Daminuță, legitimat la echipe de renume

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio. El are trei  selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19.

Citește și...