Coincidență sau blestem în zi sfântă?! Un bărbat din Rovinari s-a aruncat de la etajul 4 ca să scape din calea flăcărilor. Medicii au intervenit imediat

Publicat: 08/11/2018 | 13:35

Astăzi, într-o zi de sărbătoare – Sfinții Mihail și Gavriil –, s-au petrecut imagini dramatice într-un cartier din orașul Rovinari! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al apartamentului său, care a fost cuprins de un incendiu violent. El a recurs la acest gest extrem de teamă că va sfârși înghițit de flăcări. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic ca să-l salveze, decesul a fost pronunțat la fața locului.

În urma apelului dat la apelul unic de urgență 112, pompierii ISU Gorj au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la etajul 4 al unui bloc din orașul Rovinari, județul Gorj. La câteva minute, în fața clădirii au ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, un echipaj de stingere și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, potrivit gorj-domino.ro.

În timp ce echipele de intervenție au încercat să pătrundă în locuința cuprinsă de flăcări, proprietarul s-a aruncat de la balcol, sperând că va supraviețui impactului. Scenele înfiorătoare s-au petrecut în fața mai multor vecini și a medicilor, care au început resuscitările de urgență. În ciuda eforturilor lor uriașe, bărbatul de 68 de ani a murit. Vecinii victimei vorbesc acum de un blestem… pentru că nu își explică altfel cum a fost posibilă o așa tragedie într-o zi atât de sfântă. Totuși, sunt și localnici care sunt de părere că e o simplă coincidență.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul ulterior, iar în prezent fac cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs acest nefericit eveniment.

Citește și...