Confesiunea facuta azi noapte, pentru Cancan, din arestul Capitalei, de una dintre asa-zisele proxenete: “Recunosc faptul ca…”

Autor: A.N.
Publicat: 06/02/2015 | 12:12
Confesiunea facuta azi noapte, pentru Cancan, din arestul Capitalei, de una dintre asa-zisele proxenete: “Recunosc faptul ca…”

Dosarul asa-ziselor proxenete de lux, retinute aseara intrucat ar fi coordonat o vasta retea de prostitutie, a fost intors pe toate fetele, insa, pana acum, niciuna dintre cele acuzate nu a vorbit public! De altfel, nici nu ar fi avut cum!

Azi noapte insa, direct din arestul Politiei, reporterii CANCAN.ro au obtinut in super-exclusivitate, marturia uneia dintre cele sase persoane retinute.

Practic, aceasta este prima si singura declaratie pe care o publicatie din Romania o obtine direct de la una dintre “proxenete”.

Dupa ce a fost de doua ori audiata, la Politie, in cursul zilei de ieri, D.N. a fost trimisa in jurul orei 23.00, intr-o celula alaturi de celalalte cinci invinuite. Inainte ca procurorul sa hotarasca retinerea ei pentru 24 de ore, Dianei, ca, de altfel, si celorlalte fete, le-au fost ridicate telefoanele mobile, gentile si alte obiecte pe care le aveau asupra lor, si au fost predate rudelor prin intermediul unui avocat.

Cu toate acestea, CANCAN.ro a reusit insa sa intre in legatura cu D.N. s si sa afle ce are de spus manechinul. Fara sa nege ca le-ar cunoaste pe multe dintre fetele aduse fie ca martore, fie ca invinuite sa dea declaratii la Politie, D.N. sustine cu tarie ca este absolut nevinovata: “Da! Am recunoscut si domnilor de la Politie ca le-am cunoscut pe majoritatea fetelor, dar nu am comis niciuna dintre faptele de care sunt acuzata. N-am facut altceva decat sa ne distram si noi, fara sa luam bani ca sa facem sex sau sa primim alte cadouri pentru asta!

Mai mult, D.N. a fost interogata cu privire la o serie de oameni de afaceri care ar fi beneficiat de servicii sexuale ale fetelor in schimbul unor sume de bani: “Am zis ca-l stiu pe domnul Ioan Neculaie de la Brasov, dar pot sa va jur ca nu am primit bani de la dansul si nu stiu sa fi primit vreo alta fata. Cred ca e doar o confuzie si ca se va incheia repede aceasta poveste urata”.

Numele milionarului Ioan Neculaie figureaza pe lista presupusilor clienti ai retelei, alaturi de Irinel Columbeanu, dar si de alti afaceristi
Numele milionarului Ioan Neculaie figureaza pe lista presupusilor clienti ai retelei, alaturi de Irinel Columbeanu, dar si de alti afaceristi

Aceasta este, asadar, unica declaratie facuta pana acum vreunui jurnalist din Romania de catre asa-zisele “proxenete”. In plus, cunoscutul avocat Andrei Lazar, care o apara pe D,N., este convins ca nu sunt probe pentru ca procurorii sa solicite arestarea fetelor.

Am asistat la declaratii si consider ca nu se impunea nici macar luarea masurii de retinere. Cat despre un mandate de arestarea, nu apreciez ca ar exista vreun temei solid”, ne-a marturisit avocatul Andrei Lazar.

_______________________________________________

CITESTE SI

Totul despre mega-dosarul de proxenetism! Lista completa a vedetelor si tarifele pentru care acceptau sa se culce cu bogatasi!

Prima vedeta retinuta in dosarul de proxenetism! Risca 7 ani de inchisoare!

Daniela Crudu şi alte 65 de asistente tv si fete de Dorobanţi, implicate într-un dosar de proxentism!

_______________________________________________

ULTIMA ORA!

Surse din interiorul Parchetului ne-au declarat in aceasta dimineata ca anchetatorii vor cere arestarea preventiva doar pentru o parte dintre fetele retinute aseara, celelalte urmand sa fie cercetate in libertate.

CANCAN.ro a dezvaluit ieri dimineata, in premiera, ca 65 de fete cunoscute in showbiz (majoritatea asistente TV, manechine cu aparitii numeroase in revistele pentru barbati sau fete de Dorobanti) sunt vizate de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 ca facand parte dintre retea de prostitutie. Printre cele mai „sonore” nume se afla Daniela Crudu, Simona Trasca, D.N., Diana Guresoaie, Denisa Bita, Madalina Pamfile, cantareata Emmy, Lavinia Despina sau Raluca Podea. (A.A.)

Citește și...