Connect-R face asta zi de zi şi abia acum a spus adevărul! Artistul şi-a emoţionat până la lacrimi prietenii

Publicat: 19/06/2017 | 12:47

Connect-R face asta zi de zi şi azi s-a gândit să dea totul publicităţii. Artistul şi-a impresionat până la lacrimi prietenii virtuali cu gestul lui.

Connect-R a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu un băieţel. Artistul le-a dezvăluit prietenilor lui virtuali că se vede cu băiatul zi de zi şi că îi dă mereu de mâncare şi de băut un suc, pentru că acesta are o viaţă plină de lipsuri şi este nevoit să cerşească pentru a supravieţui.

Cântăreţul le-a spus prietenilor că se bucură că după ce vorbeşte cu micuţul acesta pare mai încrezător în forţele proprii şi că visează că într-o zi va reuşi şi el.

”El e State ! Prietenul meu din colţ de la Ozana! In fiecare dimineaţa, luam „micul dejun” împreuna, împărţim un pateu cu brânza , un ştrudel cu mere dar si câteva vorbe. El bea si o Cola la cutie. State vine dintr o familie cu multi copii.. E cumva obligat prin natura .. sa cerseasca! Nu i dau niciodata bani! In schimb mâncam si vorbim despre visuri! Ii povestesc Părţi din viaţa mea, si lui ii place! Ma priveşte in ochi si la un momentdat defocuseaza, si îşi imaginează ca si el poate! Ca si el are o sansa! Sa aveţi o zi minunata. In care cu siguranţa, nu o sa trebuiască sa cersiti un pateu si o Cola. Pace!”, le-a spus Connect-R prietenilor lui virtuali.

Citește și...