Copilul-geniu, care a prezis pandemia de coronavirus, face noi predicții: ”Din septembrie…”

Publicat: 15/08/2020 | 13:14
Copilul-geniu, care a prezis pandemia de coronavirus, face noi predicții: ”Din septembrie…”

Copilul-geniu din India, care a prezis pandemia de coronavirus, face noi predicții. Potrivit acestuia, în septembrie omenirea se va confrunta cu un alt dezastru.

Abhigya Anand este astrologul indian de 14 ani, care ar fi prezis pandemia de coronavirus încă din vara anului trecut. În ultimul video realizat, Abhigya Anand spune că după ce pandemia de coronavirus se va sfârși vor urma alte dezastre pentru omenire.

Băiatul vorbește despre un posibil război, dar și despre probleme economice la nivel mondial. Abhigya Anand susține că toate acestea vor începe din luna septembrie și se vor încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand în ultimul clip realizat.