Cornel Șfaițer: „Îmi pare sincer rău pentru Horațiu Feșnic dar chiar nu a fost penalty!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/11/2019 | 10:44
Cornel Șfaițer: „Îmi pare sincer rău pentru Horațiu Feșnic dar chiar nu a fost penalty!”

Oficialii formației Sepsi OSK Sf, Gheorghe au dat dovadă de un fair-play total neobișnuit pentru Liga 1, campionat în care „scandalul” este la el acasă.

Cu toate că au fost privați de un rezultat pozitiv pe „Arena Națională” în duelul cu FCSB din cauza unui penalty inexistent acordat de Horațiu Feșnic, la scorul de 1-0 pentru „alb-roșii”, oficialii covăsneni nu l-au pus la zid pe centralul partidei.

„E clar că e o greșeală mare din partea arbitrului însă nu mai avem ce face. Era 1-0 pentru noi, jocul curgea în favoarea noastră însă acel penalty inexistent i-a băgat în joc. Îmi pare sincer rău pentru Horațiu (n.r. Horațiu Feșnic- centralul partidei), dar chiar nu a fost penalty. S-a gărbit în opinia mea. Trebuia să fie mai atent!”, a decarat Cornel Șfaițer, managerul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

La rândul său deși s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită în faţa FCSB-ului, finanțatorul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, nu l-a „mitraliat” pe Feșnic, așa cum fac de regulă patronii din Liga 1 când arbitrii greșesc împotriva echipelor pe care le finanțează.

„Nu este un rezultat corect pentru noi, eu consider că a fost fault în atac. Şi nu numai eu, cred că foarte multă lume a văzut asta. Şi cred că meritam un egal astăzi. E foarte mare dezamăgirea, fiindcă am jucat bine. În afara faptului că am greşit mult la golul doi. Arbitrul a greşit flagrant. Arbitrul a fost corect tot meciul , a avut o singură greşeală, dar greşeala ne-a costat. Nu pot să spun că a fost viciat rezultatul, dar a fost un 11 metri nemeritat. FCSB e o echipă bună, dar consider că noi ne-am făcut datoria şi am jucat între bine şi foarte bine. Sper că încet, încet o să vină şi rezultatele”, a declarat patronul clubului Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi.

De remarcat ar fi și fair-play-ul de după meci al lui Tănase, cel care a obținut penalty-ul și care la finalul mecului a afirmat că se aștepta ca arbitrul să-i dea cartonaș galben și nu penalty.

FCSB a bifat duminică seară pe „Național Arena” cel de-al 10-lea meci consecutiv fără înfrânngere în toate competițiile după ce s-a impus cu scorul de 2-1 (0-1) în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0. Golurile partidei au fost marcate de Gnohere (min. 56- pen.) şi Tănase (min. 60), respectiv Karanovic (min.27).