Coronavirus la PSG! Neymar și alți doi fotbaliști au fost infectați cu virusul COVID-19

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 18:21
Coronavirus la PSG! Neymar și alți doi fotbaliști au fost infectați cu virusul COVID-19

Trei fotbaliști celebri de la Paris Saint-Germain au fost infectați cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut miercuri de către club. Aceștia riscă să rateze primul meci al echipei în noua ediţie de campionat, la Lens, pe 10 septembrie.

Potrivit cotidianului sportiv L’Equipe, cei trei jucători infectați sunt Leandro Paredes, Angel Di Maria şi Neymar. (CITEȘTE ȘI: NEYMAR A INTRAT ÎN DEPRESIE ÎN IZOLARE LA DOMICILIU! CASA DE PESTE 7 MILIOANE DE EURO NU-I MAI ADUCE NICIO ALINARE)

„Trei jucători ai lui PSG sunt confirmaţi pozitivi la testul Sars CoV2 şi sunt supuşi protocolului sanitar adecvat. Ansamblul jucătorilor şi al staff-ului vor continua să fie testaţi zilele următoare”, a scris clubul parizian pe Twitter, fără a preciza identitatea fotbaliştilor contaminaţi, transmite Agerpres.

Inițial a fost anunțat că doi fotbalişti ai echipei au fost plasaţi în carantină după ce au fost identificaţi drept “cazuri suspecte”. Conform L’Equipe cei doi erau Angel Di Maria şi Leandro Paredes.

Neymar, al treilea fotbalist infectat

După anunțul de luni, clubul a anunțat, astăzi, că un al treilea fotbalist a fost identificat ca fiind un “caz contact”, acesta a fost plasat în izolare ca măsură de precauţie. Potrivit L’Equipe, cel de-al treile fotbalist este celebrul Neymar.

Se pare că cei trei jucători au contactat virusul în urma unei  vacanţe pe care au petrecut-o  pe insula spaniolă Ibiza.

Conform protocolului sanitar al Ligii de fotbal profesionist (LFP) din Hexagon, în vigoare acum, jucătorii testaţi pozitiv trebuie să rămână în carantină 14 zile. (VEZI ȘI: FAPTĂ ILEGALĂ COMISĂ DE NEYMAR! FOTBALISTUL A FUGIT DIN FRANȚA DE TEAMA CORONAVIRUSULUI)

Actualul protocol prevede că începând de la patru cazuri depistate în interval de opt zile în cadrul lotului sau al staff-ului, nu mai este posibilă desfăşurarea antrenamentelor colective, ceea ce poate duce la amânarea meciurilor.

Pentru moment, PSG este în afara pericolului de nu juca în data de 10 septembrie.