Cosmina Păsărin nu vrea nici iubit, nici copii! Anunțul făcut de vedetă: ”Este și puțin ciudat…”

Publicat: 28/03/2019 | 22:59
Cosmina Păsărin nu vrea nici iubit, nici copii! Anunțul făcut de vedetă: ”Este și puțin ciudat…”

Cosmina Păsărin nu se grăbește la măritiș, dar are argumente în acest sens! Vedeta va face pasul cel mare atunci când va da peste ”persoana potrivită”. Până atunci, cariera este pe primul loc.

„Este şi puţin ciudat pentru că nu poţi spre exemplu în luna a şasea de sarcină să mergi să mai prezinţi evenimente. Ar însemna să iau o pauză foarte mare, pe care nu mi-o permit. Prefer să mai stau singură până când va veni persoana potrivită. (…) Am două laturi, una foarte sensibilă şi una care mă face să par cum aţi zis voi. Sunt foarte sensibilă şi cred foarte mult în dragoste, în oamenii potriviţi. Cred în ideea de familie, dar nu am făcut un scop din acest lucru”, a spus Cosmina Păsărin la Antena Stars.

”Mănânc de toate, dar am grijă să fie în porţii mici, nu vă gândiţi că sunt foarte mici. Fac sport acasă, dar nu apuc să fac tot timpul. Am avut o perioadă destul de plină în evenimente, am fost la Sinaia, la Iaşi, la Arad, după astfel de evenimente sunt destul de obosită. Am norocul de a trece prin mai multe zone”, a dezvăluit Cosmina stilul ei de viață.

Citește și...