Acasă » Exclusiv » Costin Mărculescu, condus pe ultimul drum. Actorul își va dormi somnul de veci alături de…

Costin Mărculescu, condus pe ultimul drum. Actorul își va dormi somnul de veci alături de…

De: Cosmin Cîrstoiu 12/06/2020 | 23:20

Zi de doliu în showbiz-ul românesc! Astăzi, îndrăgitul actor din ”Liceenii” este condus pe ultimul drum. CANCAN.RO transmite în direct imaginile durerii de la ceremonia funerară a lui Costin Mărculescu.

UPDATE, 11:36: Cu cine şi-a făcut apariţia Luis Lazarus la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Mesajul emoţionant: „Prea devreme, Costine” (Vezi detalii aici)

UPDATE, 10:44: Adriana Bahmuțeanu, mărturii tulburătoare la căpătâiul lui Costin Mărculescu: ”Tot timpul vorbea despre…” (Citeşte continuarea aici)

UPDATE, 10:39: Dan Capatos, mesaj emoţionant pentru Costin Mărculescu. Ce i-a scris pe coroana funerară

UPDATE, ora 10:30. Primele imagini de la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al regretatului actor este acoperit.

UPDATE, ora 10:00. Slujba a început iar familia şi apropiaţii lui Costin Mărculescu încep să îşi facă apariţia la capelă. Imaginile durerii pot fi văzute în galeria foto, acolo unde se regăsesc mesajele cutremurătoare de adio de pe coroanele funerare. Mai jos, coroana de la buna lui prietenă Mara Bănică.

În noaptea de miercuri spre joi, o veste cruntă a îndoliat showbiz-ul autohton. Costin Mărculescu, îndrăgitul actor din ”Liceenii”, s-a stins din viață singur, la 50 de ani, cu doar câteva zile înainte de ziua lui de naștere. A murit fără familie, fără prieteni, dar cu multe probleme și regrete cărora se pare că nu le mai făcea față..

Astăzi, îndrăgitul actor este condus pe ultimul drum. Ceremonia funerară va avea loc la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Conform unor surse din anturajul actorului, Costin Mărculescu își va dormi somnul de veci alături de mama și bunica lui. CANCAN.RO transmite în direct imaginile durerii. (CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU, “URMĂRIT” DE BROAȘTE PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ. “CINEVA I-A FĂCUT O GLUMĂ PROASTĂ ȘI I-A ÎNFUNDAT…”)

Costin Mărculescu s-a stins din viață singur, la 50 de ani

Viață plină de regrete și neajunsuri

Se pare că în viața lui Costin Mărculescu au apărut problemele de când școala lui de modelling a încetat să mai funcționeze. Prietena actorului ne-a povestit că acela a fost momentul în care a simțit că nu se mai poate ridica și că nu mai poate ajunge niciodată la un nivel la fel de înalt. Mai târziu, în viața lui Mărculescu au apărut datoriile, problemele și mai mari, depresia, singurătatea și chiar ideea că ar fi inutil. (NU RATA: COLEGUL DE BANCĂ DIN „LICEENII” AL LUI COSTIN MĂRCULESCU, MESAJ SFÂȘIETOR DE PESTE OCEAN. „A FOST UN BĂIAT DE NOTA…”)

„Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult.

Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat. Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a spus Maria, buna prietenă a lui Costin Mărculescu, pentru CANCAN.RO.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă
Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

Mari probleme financiare!

Viața lui Costin Mărculescu era una extrem de grea. În ultima perioadă, regretatul actor nu mai reușea sub nicio formă să facă față cheltuielilor, motiv pentru care avea o datorie la întreținere de aproape 13.000 de lei. Vorbim de o sumă pe care a adunat-o, cel mai probabil, în mai mult de un an. Pesemne că problemele financiare existau, de ceva timp, în viața lui.

Inclusiv cumnatul lui Costin Mărculescu a discutat la telefon, în față la IML, despre acest aspect. Bărbatul spunea că se va ocupa de ceremonia funerară a actorului și că de foarte multe ori l-a ajutat din punct de vedere financiar.

„Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat. El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum… obligația mea față de el”, a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în față la IML.

Urmărit de ghinioane în dragoste

Costin Mărculescu nu a stat mai bine nici la capitolul viață amoroasă, căci a avut parte de numeroase despărțiri, dar și eșecuri. Relațiile cele mai controversate au fost cea cu Samira, femeia care i-a dăruit un copil în anul 2009 și pe care actorul l-a cunoscut atunci când micuțul avea 5 ani, și cea cu Ella Nae, concretizată într-o căsătorie de scurtă durată.

Mărculescu și Samira s-au cunoscut în 2003, pe vremea când actorul deținea o agenție de modele, iar aceasta era și ea un manechin cunoscut. A fost dragoste la prima vedere și, în ciuda faptului că au ajuns la despărțire din cauza infidelității lui Mărculescu, relația dintre cei doi s-a reluat în anul 2008, atunci când tânăra a rămas însărcinată.

Samira a adus pe lume un băiețel, iar Costin Mărculescu l-a cunoscut pe micuț atunci când acesta avea vârsta de 5 ani. Întâlnirea cu fiul său a fost una cât se poate de emoționantă și, deși își făcea anumite planuri de familie, dintr-un motiv sau altul, Costin Mărculescu a ajuns să trăiască tot singur.

Anii au trecut, iar, în 2014, Costin Mărculescu a cunoscut-o pe Ella Nae. După numai 5 luni de relație, Costin Mărculescu a decis să se căsătorească cu ea, însă mariajul a fost sortit eșecului. Cei doi au divorțat, iar bruneta a devoalat lucruri din intimitatea lor, dar și că mariajul ar fi fost bazat pe o înțelegere, în urma căreia actorul urma să primească o anumită sumă de bani.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu. (NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”)

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...