Crima de la Mediaș. Înjunghiat de 11 ori, a murit sub ochii tatălui său! Părintele a jurat răzbunare VIDEO

Publicat: 14/01/2019 | 13:11

Marius Andrei Faghiura este tânărul de 25 de ani care a decedat sâmbătă noaptea, la spital, după ce a fost înjunghiat de 11 ori în membrele inferioare, dar și lovit cu pumnii și cu picioarele în cap de trei indivizi. Aceștia au fost reținuți de polițiști.

Încă doi bărbați, pe lângă ucigașul Marius Rusu, părtași la oribila crimă din Mediaș, au fost reținuți pentru 24 de ore, doi dintre ei fiind eliberaţi în baza recursului compensatoriu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, şi cel de-al treilea bărbat arestat pentru crima din Mediaş este, de asemenea, recidivist, anunță observator.tv.

În continuare urmează să se emită o ordonanță de punere în mișcare a urmăririi penale.

La data de 13.01.2019, lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre faptul că, în noaptea de 13.01.2019, în jurul orei 01.30, victima Faghiura Marius Andrei a decedat în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Mediaş după ce a fost bătut și lovit cu un cuțit de trei bărbați.

Totul a avut loc în jurul orei 01.00, pe calea de acces a unui club de noapte din Mediaş.

Cine a pornit scandalul care a precedat crima

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că în noaptea de 12/13.01.2019, în jurul orei 00:40, numiţii Rusu Marius (în vârstă de 30 de ani, născut în mun. Blaj, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I.( în vârstă de 38 de ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în mun. Alba Iulia, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 01.05, un grup format din 10 persoane de sex masculin pătrunde în club si se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima Faghiura Marius Andrei (în vârstă de 25 ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu). Imediat între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I. precum şi Rusu Marius. Văzând că Rusu Marius se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima, părăsesc clubul şi o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum şi celelalte persoane”, se arată într-un comunicat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

11 lovituri de cuţit și alte opt lovituri cu piciorul în cap

”În continuare, victima alunecă pe zăpadă şi cade la pământ, fiind astfel ajunsă din urmă de către Rusu Marius şi O.O.I., ambii având în mâna dreaptă câte un cuţit. O.O.I. se poziţionează în dreptul capului victimei şi îl loveşte cu piciorul în zona capului de 8 ori.

Concomitent cu loviturile aplicate de O.O.I. în zona capului, Rusu Marius loveşte victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către O.O.I. care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează şi cade în zăpadă în apropierea victimei. Imediat după ce Rusu Marius şi O.O.I. încetează să mai lovească victima, apare venind în fugă şi A.P. care se îndreaptă direct către victima aflată la pământ si pe care o loveşte cu pumnii şi cu picioarele tot în zona capului.”

Marius a murit la spitalul din Mediaș

„Aşa cum rezultă din fişa de constatări preliminare nr. 96/A3/23 din 13.01.2019, moartea victimei Faghiura Marius Andrei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe, consecutivă unor plăgi tăiate-înţepate la nivelul membrelor inferioare cu secţiune de pachet vascular femural drept (arteră şi venă femurală), leziunile traumatice tanatogeneratoare putând fi produse prin lovire repetată cu un corp tăietor-înţepător, majoritatea aplicate dinapoia înaintea victimei.

La autopsie s-au mai constatat leziuni traumatice cranio-faciale şi la nivelul cotului stâng care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi cădere pe un plan dur neregulat, dar care nu au intervenit în determinismul decesului”, se mai arată în comunicat.

Inceputu batai la medias

Publicată de Adrian Armenciu pe Duminică, 13 ianuarie 2019

Tatăl şi-a văzut fiul cum moare

Marius a murit la scurt timp după ce a fost înjunghiat, chiar sub ochii tatălui său. Martorii spun că acesta a jurat răzbunare pentru moartea fiului său. Potrivit oradesibiu.ro, se pare că scandalul dintre victimă şi agresor este mai vechi.

Marius Rusu ar fi fost chemat la Mediaș special pentru a se răzbuna pe tânărul de 25 de ani.

În imaginile care au surprins momentul crimei, după ce agresorul înfige cuțitul în victima sa se poate observa cum face un semn cu mâna care poate fi interpretat ca ”treaba e făcută”. Semnul este adresat cuiva care se află într-o mașină parcată lângă gardul clubului. Când agresorul se întoarce, șoferul îi face mai multe semne cu farurile.

Citește și...